Lämpömittarit

Lämmitysvaiheessa mittarin avulla on helppo seurata veden lämpeämistä. Vettä on kuitenkin hyvä sekoittaa lämmityksen aikana vaikkapa Kiramin sekoitusmelalla, jotta veden todellinen lämpötila saadaan mitattua. Kylpemisen aikana voit myös seurata, onko tarvetta lisätä puita, jos kylpyhetki kestää pidempään.

Kiramin leikkisä kalavesilämpömittari tuo iloa kylpijöille niin olemuksellaan kuin käytännössä veden lämpötilan mittauksessa. Lämmitysvaiheessa mittarin avulla on helppo seurata veden lämpeämistä. Vettä on kuitenkin hyvä sekoittaa lämmityksen aikana, vaikka Kiramin sekoitusmelalla, jotta veden todellinen lämpötila tulee esiin. Kylpemisen aikana voit myös seurata onko tarvetta lisätä puita, jos kylpyhetki kestää pidempäänkin. Kalalämpömittari tuo myös perheen pienimmille, joskus varttuneimmillekin suurta iloa moneen leikkiin. Kiinnitysnarun avulla voit ankkuroida lämpömittarin, jollet halua sen uiskentelevan ympäriinsä.

 

CN
0
Tuotekoodi
TM-KKALA
EAN-koodi
6430036753085
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TM-KKALA__6430036753085__e0s7tbnf__full.JPG
Käytössä
Kultakalalämpömittari
Kultakalalämpömittari

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tuotteen pituus
8
Tuotteen leveys
12
Tuotteen korkeus
25
Paino
0.097
Pakkauksen pituus
8
Pakkauksen leveys
12
Pakkauksen korkeus
25
Lämmitysvaiheessa mittarin avulla on helppo seurata veden lämpeämistä. Vettä on kuitenkin hyvä sekoittaa lämmityksen aikana, vaikka Kiramin sekoitusmelalla, jotta veden todellinen lämpötila tulee esiin. Kylpemisen aikana voit myös seurata onko tarvetta lisätä puita, jos kylpyhetki kestää pidempäänkin.