• Kirami FinVision® -sauna Nordic misty
  • Kirami FinVision® -sauna Nordic misty

Kirami kehitti uuden saunan eurooppalaiseen makuun

Maailman suurimman paljuvalmistajan, sastamalalaisen Kiramin tuotevalikoima laajenee uudella saunalla. Kirami FinVision® -sauna Nordic misty toimii sekä perinteisenä saunana että kylpylöiden höyryhuoneen tunnelmaa henkivänä rentoutumispaikkana. Erityisesti Euroopan markkinoille suunnattu sauna kuljetetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna ja täysin käyttövalmiina.

 

Nordic misty on todellinen plug & play -sauna | Kirami FinVision -sauna
Nordic misty on todellinen plug & play -sauna

 

Kirami FinVision® -sauna Nordic misty jatkaa Kiramin menestystarinaksi muodostuneen Kirami FinVision® -moduulisaunan jalanjäljillä. Vuonna 2019 lanseerattu Kirami FinVision -sauna on ollut suuri myyntimenestys Euroopan markkinoilla, erityisesti Saksassa, Ranskassa ja Iso-Britanniassa. Uusi Nordic misty -sauna vastaa varsinkin eurooppalaisilta kuluttajilta tulleisiin toiveisiin.

– Nordic misty on todellinen plug & play -sauna. Se toimitetaan asiakkaalle täysin käyttövalmiina niin, että hänen tarvitsee vain kytkeä sähkökiuas pistokkeeseen, Kiramin toimitusjohtaja Mika Rantanen kertoo.

Ensimmäisestä Kirami FinVision® -saunasta poiketen Nordic misty -saunassa on jopa vesikate valmiiksi asennettuna. Kokonsa puolesta sauna on helppo sijoittaa pienemmällekin pihamaalle, jonne tarvitaan saunaa varten vain vakaa alusta, esimerkiksi sorapeti tai betonilaatta.

Lue lisää tiedotteesta

Tutustu Kirami FinVision® -sauna Nordic mistyn ominaisuuksiin

Tutustu Kirami FinVision® Annex moduuleihin ja kuinka niitä voi yhdistää toisiinsa.