Kirami tuotekuvasto 2021

 

Tunnelmallisia kylpyhetkiä jo 20 vuotta

Kirami tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia, puulämmitteisiä kylpytynnyreitä sekä monipuolisen valikoiman erilaisia varusteita ja lisätarvikkeita. Vuosittain ympäri Eurooppaa myydään yli 10 000 Kiramin valmistamaa allasta ja suosio on jatkuvassa kasvussa. Kirami on maailman suurin kylpytynnyrien toimittaja.

Kiramin tarina alkoi vuonna 2001 eli 20 vuotta sitten. Ensimmäiset kylpytynnyrit tuotiin Ruotsista, mutta oma tuotanto aloitettiin nopeasti. Vuonna 2006 yritys muutti uusiin tiloihin ja tuotevalikoima laajeni lämpöpuisilla kylpytynnyreillä. Nykyiseen, yli 3000 neliön toimitilaan Kirami muutti alkuvuodesta 2011. Muovisella sisäaltaalla varustetut kylpytynnyrit sekä kattava sarja vedenpuhdistuskemikaaleja lanseerattiin seuraavana vuonna.

Vuonna 2015 tuotevalikoima kasvoi entisestään. Laadukas Outstanding tuotesarja keskittyi grilleihin, ulkotuliin ja pihasisustukseen, materiaalina muodikas ja ryhdikäs Corten-teräs. Jälleen uusi aluevaltaus tehtiin vuonna 2019, kun Kirami toi markkinoille luonnonläheisen FinVision-saunan.

Vuoden 2020 helmikuussa perustettiin Ruotsiin Kirami AB, ja jälleenmyyjien määrä kasvoi useamman uuden ketjun liityttyä mukaan.

Kiramin kantavana ideana on tarjota huippulaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita,joista voi olla ylpeä. Kaikki tynnyrit ja altaat syntyvät käsityönä huolella valituista raaka-aineista ja ne kokoonpannaan Kiramin tehtaalla Sastamalassa.

Viihtyisiä hetkiä uuden tuotekuvastomme parissa!

 

Kirami tuotekuvasto 2021 | Kirami - Warmer feelings.
Tutustu pienikokoisiin Original Tiny, Original Woody Tiny ja Premium Woody Tiny paljuiohin.

 

Muistathan rekisteröidä Kirami-paljusi! 

Asiakkaalla on mahdollisuus rekisteröidä 2015 vuoden alkukesäsätä lähtien ostetut Kirami-paljut. Tietojen perusteella Kirami voi myöhemmin auttaa asiakasta Kirami-paljusi liittyvissä kysymyksissä. 

Tiesitkö tämän Kiramista

Kirami 2021 | Kirami täyttää 20 vuotta | Warmer feelingsKirami täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja vaikka tällaiset juhlavuodet ovat varmasti tärkeämpiä yrityksille itselleen, on 20 vuoden kokemuksesta paljon hyötyä myös asiakkaillemme. Tuossa ajassa meille on kertynyt valtava määrä materiaalituntemusta sekä osaamista ja ammattitaitoa, jotta pystymme valmistamaan laadukkaita ja kestäviä tuotteita, joista asiakkaamme voivat nauttia pitkään.

Vuoden 2020 suosikkipaljuja olivat Steady sekä sen “pikkuveli” Hazy, joka ei vielä ehtinyt edelliseen kuvastoomme. Suurta kiinnostusta herättivät myös isommat paljumallimme Family L sekä Minipool Grandy. Chill-paljuun olemme tehneet muutoksia, joiden ansiosta siitä on tullut paitsi tukevampi myös sulavalinjaisempi eli se mahtuu nyt paremmin sisään pienemmistäkin porteista ja kulkuaukoista. Kiramin kylpytynnyrivalikoimasta löytyy siis entistäkin varmemmin juuri oikean kokoinen ja ominaisuuksiltaan sopiva palju sinunkin pihallesi.

Kun malleja on paljon, voi sopivan paljun löytäminen tuntua haastavalta, mutta Kirami on tehnyt siitäkin helppoa ja suorastaan hauskaa. Valintaa helpottavasta Paljuvalitsin-sovelluksesta sekä kätevistä,verkossa laadittavista ja ostoslistaksi tulostettavista tuotekorteista voit lukea lisää katalogi sivulta 8.

Muista uutuustuotteista kannattaa mainita myös, entistäkin helppokäyttöisemmät BioCoolvedenhoitotuotteemme, jotka tarjoavat täysin kloorittoman vaihtoehdon kylpyveden puhtaana pitämiseen.

Aivan oma lukunsa on FinVision-saunamme. Valmiiksi koottu, isolla ikkunalla varustettu ja ilmeikäs FinVision-sauna on saavuttanut niin valtaisan suosion, että avasimme Kiramin tehtaan viereen oman erillisen Sauna Factoryn.

Lue lisää Sauna Factory tiedotteesta.

Hero-kuva