Original Woody M Dippy

Ulkoväri
Katso lähin jälleenmyyjä
Woody Dippy tarjoaa viilennystä ja puun aitoa tunnelmaa.Woody-palju on saatavana myös ilman kamiinaa ja sen vaatimia läpivientejä. Silloin se toimii virkistävänä kastoaltaana, jonne on taivaallista pulahtaa helteisenä kesäpäivänä tai saunoessa löylyjen välillä ja niiden jälkeen. Kylmä vesi tarjoaa myös avantouinnin elämyksiä ja terveysvaikutuksia ympäri vuoden. Urheilijoille kylmäaltaassa rasituksesta palautuminen on yleisesti hyväksi tunnustettu menetelmä.

 

Ei kamiinaa.

Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1860 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 140 kg.

Keyflag
Koodi
3558
uudet
  • Original Woody M Dippy, Thermowood
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Original Woody M Dippy, Thermowood
Tällä merkillä varustettuihin väreihin voit valita lisävarusteena LED-valot.
Tilavuus (henkilöä)
4-6
Täyttötilavuus
1460
Vesitilavuus
1860
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
108
Syvyys
95
Tuotteen korkeus
108
Pakkauksen pituus
170
Pakkauksen leveys
170
Pakkauksen korkeus
123

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan