Original Woody Tiny

Original Woody Tiny tuo kylpyhetkiin aidon puun alkuperäistä tunnelmaa pienemmässä koossa. Woody Tiny on valikoimamme pienin massiivipuusta valmistettu palju ja sopii niin pienille pihoille kuin terasseillekin. Koko tekee Woody Tinysta täydellisen pariskunnille. Se sopii olosuhteisiin, joissa veden käyttö on pidettävä minimissä. Pienen vesitilavuuden ansiosta pääset rentoutumaan kiireisimpinäkin iltoina, sillä paljun lämmitys sujuu nopeasti. Woody Tiny -palju tarjoaa kaiken, mitä tarvitset upeaan puulämmitteiseen paljukokemukseen.

MICU-kamiina on helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa merialumiinista valmistettu paljun ulkopuolelle asennettava kamiina; samaa korkeaa laatua kuin muutkin Kirami-kamiinat. Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa.

Tynnyrin halkaisija on 156 cm, vesitilavuus 1000 litraa ja se soveltuu 1-2 henkilölle. Paljun kuivapaino on 128 kg, MICU-kamiinan bruttoteho on 30 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 19 kw.

FI
1
Ulkoväri
Tuotekoodi
OWTINYTWMICU
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OWTINYTWMICU__mdyxxy7a__full.png
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OWTINYTWMICU__goseifba__full.png
Uutuus

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
1-2
Täyttötilavuus
840
Vesitilavuus
1000
Ulkohalkaisija
156
Korkeus (allas)
98
Syvyys
85
Tuotteen pituus
160
Tuotteen leveys
156
Tuotteen korkeus
217
Paino
128
Pakkauksen pituus
160
Pakkauksen leveys
100
Pakkauksen korkeus
115

Hanki myös lisävarusteet