Original Woody XL

Original Woody XL

Käytössä
Kiramin Original Woody XL - perinteikäs palju suurelle porukalle.
Kiramin Original Woody XL - perinteikäs palju suurelle porukalle.
Kiramin Original Woody XL - perinteikäs palju suurelle porukalle.
Kiramin Original Woody XL - perinteikäs palju suurelle porukalle.
Ulkoväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TW3200SUB__6430036750688__7ud09a04__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TW3200SUB__6430036750688__w408ykr4__full.jpg

Perinteikäs, lämpöpuinen Woody tuo kylpyhetkiin aidon puun alkuperäistä tunnelmaa. Tynnyrin väritys on luontoon sulautuva, maanläheinen sekä rauhoittavan ruskea. Voit aistia tuoreen lämpöpuun tuoksun astuessasi veteen. Woody XL soveltuu kokonsa puolesta hyvinkin suurelle porukalle, mahdutat kaikki ystäväsi samaan kylpyyn. Woody on perinteitä ja aitoutta arvostavan kylpijän ehdoton ykkösvalinta!

Lämmittimenä on altaan sisäpuolelle sijoitettu Sub-uppokamiina, jonka väritys on hopeanhohtava ja luukkua koristaa puinen kahva. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa.

Tynnyrin halkaisija on 220 cm, vesitilavuus 3180 litraa ja se soveltuu 8-12 henkilölle. Paljun kuivapaino on 260 kg, SUB-kamiinan bruttoteho on 42 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 27 kw.

FI
Tuotekoodi
TW3200SUB
EAN-koodi
6430036750688
1

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
8-12
Täyttötilavuus
2520
Vesitilavuus
3180
Ulkohalkaisija
220
Korkeus (allas)
108
Syvyys
95
Tuotteen pituus
220
Tuotteen leveys
220
Tuotteen korkeus
313
Paino
260
Pakkauksen pituus
220
Pakkauksen leveys
220
Pakkauksen korkeus
138
Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. Tynnyri voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. Puisien tynnyreiden alle suositellaan asennettavaksi erilliset juoksut, jotta tynnyrin pohja jää irti alustasta ja ilma pääsee kiertämään tynnyrin alta. On myös huolehdittava, ettei tynnyri jää pitkän kasvillisuuden ympäröimäksi, sillä se edistää tynnyrin mätänemistä. Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja ja tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle. Veden poisto sijaitsee lähellä kamiinaa ja poiston kulman sisämitta on 50mm. Myös paloturvallisuuteen liittyviä asioita on huomioitava. Kamiinan savupiippu sijoitetaan aina riittävän kauas palavista materiaaleista ja etäisyys palavista rakenteista on tarkistettava sekä sivu- että korkeussuunnassa. Talvikäytössä on huomioitava, että täytettyä allasta ei saa päästää jäätymään. Talvipakkasilla on jäätymisen estämiseksi huolehdittava, että allas tyhjennetään huolellisesti tai vaihtoehtoisesti huolehditaan riittävästä lämmityksestä. On myös muistettava jättää poistotulppa auki, niin että kaikki altaaseen mennyt vesi pääsee poistumaan. Tärkein sääntö liittyy altaan vesimäärään ja kamiinan sytyttämiseen. Tynnyrin kamiinaa ei milloinkaan saa sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut. Minimitäyttötiedot ilmoitetaan kamiinamallin mukaan ohjeissa, sekä kyltillä kamiinassa. Pidä allas peitettynä mallikohtaisella kannella ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti. Pesemiseen voi käyttää esimerkiksi Kirami Biopesuainetta. Kiramilta on saatavilla hoitoaineita allasvesihygieniasta huolehtimiseen. Näitä käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6. Woody kylpytynnyrien savupiipun halkaisija on 150mm ja sen pituus on 2m.

Hanki myös lisävarusteet

Eristekansi Woody XL SUB, 220 cm pyöreä
Juomateline SUB aitaan, Lämpöpuu
Rappu Delux Thermowood verhoiltu