Premium Pearly M

Premium Pearly -tynnyrin vahvuuksiin kuuluu Familysarjasta tuttu asiakasystävällinen muotoilu huomioimaan koko perheen tarpeita, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Premium Pearly on laatua ja huolettomuutta arvostavan kylpijän valinta. Tynnyrin kiiltäväpintainen, ABS-akryylista valmistettu sisäallas edustaa altaiden aatelia. Altaan sileä ja vaalea pinta mahdollistaa Kiramin turvallisten LED-valojen asennuksen lisävarusteena. Tehtaalla altaaseen valmiiksi asennettavat LED-valot luovat hämärtyvien iltojen kylpyhetkiin taianomaista tunnelmaa.

Cube Lämmittimenä on tehokas, ajattoman muotoinen ja värinen musta Cube kamiina, joka lämmittää isommankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista. Ulkokuorena kuparinen pintamateriaali, joka on vaivaton ja huoltovapaa. Kupari patinoituu ajan myötä tyylikkään vihertäväksi. Sisävärinä kuulas ja juhlallisen kiiltäväpintainen samppanja. Tämä tyylikäs, tarunhohtoinen sisusta takaa mieleenpainuvan ja romanttisen kylpyhetken.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1400 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 152 kg, CUBE-kamiinan bruttoteho on 48 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 35 kw.

 

FI
0
Ulkoväri
Sisäväri
Uutuus
Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne
Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne Premium Pearly M CUBE RedCedar, Champagne

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
4-6
Tilavuus
1400
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
110
Syvyys
91
Tuotteen pituus
236
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
260
Paino
152
Pakkauksen pituus
169
Pakkauksen leveys
169
Pakkauksen korkeus
123

Hanki myös lisävarusteet