Premium Woody M

Premium Woody M

Käytössä
Kirami Premium Woody M - Korkealuokkainen, aito ja perinteikäs kylpytynnyri keskivertoperheelle
Kirami Premium Woody M - Korkealuokkainen, aito ja perinteikäs kylpytynnyri keskivertoperheelle
Kirami Premium Woody M - Korkealuokkainen, aito ja perinteikäs kylpytynnyri keskivertoperheelle
Kirami Premium Woody M - Korkealuokkainen, aito ja perinteikäs kylpytynnyri keskivertoperheelle
Ulkoväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/RC1900CUBE__bm23fvyi__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/RC1900CUBE__1e8gy5iy__full.jpg

Woody Premium -kylpytynnyrit on viimeistelty käsityönä, mikä tekee niistä todellisen luksustuotteen. Premium Woody M antaa väljät tilat keskivertoperheelle tai pienelle ystäväporukalle. Woody on perinteitä ja aitoutta arvostavan kylpijän ehdoton ykkösvalinta!

Cube Lämmittimenä on tehokas, ajattoman muotoinen ja värinen musta Cube kamiina, joka lämmittää isommankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Ulkokuorena pohjoisamerikkalainen puulaji, jolla on erinomaiset lahonkesto-ominaisuudet. Ajan mittaan puusta tulee kauniin hopeanharmaa.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1860 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 183 kg, CUBE-kamiinan bruttoteho on 48 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 35 kw.

FI
Tuotekoodi
RC1900CUBE
EAN-koodi
6430036754792
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
4-6
Täyttötilavuus
1460
Vesitilavuus
1860
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
108
Syvyys
95
Tuotteen pituus
225
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
277
Paino
183
Pakkauksen pituus
170
Pakkauksen leveys
170
Pakkauksen korkeus
122
Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. Tynnyri voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. Puisien tynnyreiden alle suositellaan asennettavaksi erilliset juoksut, jotta tynnyrin pohja jää irti alustasta ja ilma pääsee kiertämään tynnyrin alta. On myös huolehdittava, ettei tynnyri jää pitkän kasvillisuuden ympäröimäksi, sillä se edistää tynnyrin mätänemistä. Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja ja tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle. Veden poisto sijaitsee lähellä kamiinaa ja poiston kulman sisämitta on 50mm. Myös paloturvallisuuteen liittyviä asioita on huomioitava. Kamiinan savupiippu sijoitetaan aina riittävän kauas palavista materiaaleista ja etäisyys palavista rakenteista on tarkistettava sekä sivu- että korkeussuunnassa. Talvikäytössä on huomioitava, että täytettyä allasta ei saa päästää jäätymään. Talvipakkasilla on jäätymisen estämiseksi huolehdittava, että allas tyhjennetään huolellisesti tai vaihtoehtoisesti huolehditaan riittävästä lämmityksestä. On myös muistettava jättää poistotulppa auki, niin että kaikki altaaseen mennyt vesi pääsee poistumaan. Tärkein sääntö liittyy altaan vesimäärään ja kamiinan sytyttämiseen. Tynnyrin kamiinaa ei milloinkaan saa sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut. Minimitäyttötiedot ilmoitetaan kamiinamallin mukaan ohjeissa, sekä kyltillä kamiinassa. Pidä allas peitettynä mallikohtaisella kannella ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti. Pesemiseen voi käyttää esimerkiksi Kirami Biopesuainetta. Kiramilta on saatavilla hoitoaineita allasvesihygieniasta huolehtimiseen. Näitä käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6. Woody kylpytynnyrien savupiipun halkaisija on 150mm ja sen pituus on 2m.

Hanki myös lisävarusteet

Eristekansi M, 170 cm pyöreä
Drink Arc RedCedar
Step-ARound RedCedar