Pyöreät eristekannet

Vahvat ja laadukkaat eristekannet pyöreisiin altaisiin. Vaihtoehtoja kansista on sekä ulko- että sisäkamiinallisille malleille. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Pinnaltaan keinonahkainen ja vahva eristekansi sopii Kiramin Original Woody XL Sub tynnyreihin, jolloin kamina on tynnyrin sisäpuolella. Kaminan puoli aidasta peitetään erillisellä nahkaosalla, joka kiinnitetään tarralla ja poistetaan aina lämmityksen ajaksi. Kiinnitykseen kuuluu neljä näppärää hihnaa soljilla, jotka ovat kansipaketissa aina mukana. Kansi taittuu keskeltä auki ja kannen sivuilla olevat kahvat helpottavat nostamista ja käsittelyä.

FI
1
Käytössä

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Ulkohalkaisija
223
Tuotteen pituus
223
Tuotteen leveys
223
Tuotteen korkeus
7
Paino
22
Pakkauksen pituus
230
Pakkauksen leveys
119
Pakkauksen korkeus
18
Sisämateriaali 70mm vahva routa EPS + alumiininen U-runko tiiviissä muovissa. Pintamateriaali vahva keinonahka, jossa UV-, home- ja palosuojaus. Alapinta muoviverkkoa. Kiinnitykseen neljä hihnaa soljilla.

Hanki myös lisävarusteet