Eristekannen käsittely on helppoa | Kirami - Warmer feelings.Kylpyvarusteet:

Yleisimpiä lisävarusteita ovat kannet ja juomatelineet. Kansia on saatavana kaikkiin kaikkiin altaisiimme, ja useimpiin on valittavissa joko muovikansi tai eristekansi. Malleja on sekä ulko- että sisäkaminallisille tynnyreille.

Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit veden lämmittämisen myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kylpyvedestä ja kannen avulla palju pysyy puhtaana myös sen ollessa tyhjänä. Tämän lisäksi kansi lisää turvallisuutta varsinkin lapsi- ja lemmikkieläinperheissä. Kansi myös suojaa altaan sisäpuolta UV-säteilyltä.

 

Kirami Tubbar 2 | Kirami - Warmer feelings.Tubbar 2 on Kiramin suunnittelema tyylikäs, kelluva juomateline. Kiramin juomatelineet ovat laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä. Ne eristävät kylpyvedestä hohkaavan lämmön ja pitävät juomat raikkaan kylminä. Juomateline on hauska elementti kelluessaan kylpijöiden välissä, eikä kenenkään tarvitse toimia virvokkeiden välittäjänä, kun juomat ovat aivan käden ulottuvilla.

 

  Youtube: Kirami Tubbar 2

 

 

Kylpyvaraosat:

Lasiluukku ja anoditanko | Kirami

Kiramilla on runsaasti erilaisia lisävarusteita ja tarvikkeita sekä varaosia, joilla teet kylpyhetkistäsi entistä nautinnollisempia ja hauskempia kokemuksia. Tarjolla on vaikkapa kamiinaan lasinen luukku, josta voi ihailla elävää tulta, sekä kamiinaa korroosiolta suojaava anodi-tanko. Vakiona kaikissa Kiramin kamiinoissa oleva tanko on hyvä tarkastaa vuosittain ja tarvittaessa vaihtaa uuteen.

 

 

 

Vesihygienia:

Biocool-tuotteet | Kirami - vesihygieniaBiocool tarjoaa veden puhtaanapitoon hellävaraisia, yksinkertaisia ja tehokkaita tuotteita, jotka ovat turvallisia niin ihmisille kuin ympäristöllekin. Biocool on mukana taistelussa kloorin ja antibioottien käytön vähentämisen puolesta. Tutustu helppokäyttöiseen ja tehokkaaseen nestemäiseen uimaveden puhdistusaineeseen Biocool Disinfect my pooliin, Biocool Clear my pool water -hiutaloittamisaineeseen, uima-altaan suodattimien puhdistusaineeseen Biocool Clean my pool filteriin ja moniin muihin Biocool-tuotteisiin.

 

 

Textiilit:

Kirami Experience -tuoteperhe | KiramiKirami FinVision Experience kuvastaa mielestämme hyvin kaikkea sitä, mistä Kiramin tuotteissa pohjimmiltaan on kysymys: elämyksistä, nautinnoista, kokemuksista. Logon suunnittelussa lähtökohtana on ollut tuoda myös graafisessa ilmeessä esille Kiramin DNA:han kuuluvaa luonnonläheisyyttä, elämästä nauttimista ja välittömyyttä. Kirami FinVision Experience -kylpytakkien, -pyyhkeiden ja -peflettien värimaailma on yhtenäinen. Yhteen sopivat värit luovat harmoonisen ilmeen spa-alueellesi. Kirami FinVision Experience Saunakassi on meidän ainutlaatuinen yhteistyömme Purye Clothingin kanssa. Kassit ovat käsin valmistettu Suomessa kierrätetyistä purjekankaista – lisäksi kantokahvat ovat valmistettu nahan ylijäämistä. Jokainen laukku on ainutlaatuinen ja huolellisesti valittu.