Biocool Clean my poolfilter

Biocool Clean my poolfilter

Poistumassa
Biocool Clean my poolfilter
Biocool Clean my poolfilter
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/2978__7392059000487__kcsrdlgq__full.jpg

Uima-altaan suodattimien puhdistusaine.

Järjestelmän suodatinpatruuna kerää kaikki uimavedessä olevat hiukkaset. Suodatinpatruunan säännöllinen puhdistus takaa kylpytynnyrin vedenlaadun. Biocool Clean my poolfilter puhdistaa suodatinpatruunan yksinkertaisesti liuottamalla, ilman hankausta. Suodatin puhdistuu liasta ja haitallisista mikro-organismeista, kuten bakteereista, loisista ja sienistä. Jotkin hiukkaset ovat liian pieniä jäädäkseen suodattimeen. Käytä tässä tapauksessa Biocool Clear my pool water -tuotetta, joka saa hiukkaset paakkuuntumaan siten, että ne jäävät kiinni suodattimeen.

Biocool Clean my poolfilter on

  • Hellävarainen – tuotteella on Ruotsin astma- ja allergialiiton merkki
  • Klooriton (ei sisällä suodattimen kuituja kuluttavaa klooria missään muodossa, ei vapauta aktiivista klooria eikä siten tuota kloramiineja, jotka ovat hyvin haitallisia terveydelle)
  • Hajuton
  • Biohajoava
  • Pidentää suodattimen käyttöikää
  • Vähentää jätettä suodattimen käyttöikää pidentämällä
  • Helppokäyttöinen (ei monimutkaisia prosesseja, vain liuotus ja huuhtelu)
  • Todistetusti tehokas

Tietoa Biocoolista

Biocool tarjoaa hellävaraisia, yksinkertaisia ja tehokkaita tuotteita veden puhtaanapitoon. Biocool-tuotteita valmistetaan Pohjois-Ruotsissa, jossa yksinkertaisuus ja puhtaus ovat kaiken toiminnan perusta. Tavoitteena on kehittää korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat ihmis- ja ympäristöystävällisiä. Tuotteet ovat muotoilultaan ja käyttötavaltaan yksinkertaisia sekä todistetusti tehokkaita. Biocool haluaa olla mukana yhteiskunnan taistelussa kloorin ja antibioottien käytön vähentämisen puolesta. Missään Biocoolin uima-allastuotteissa ei ole klooriyhdisteitä, joista vapautuu aktiivista klooria, eivätkä ne siten tuota kloramiineja, jotka ovat haitallisia terveydelle.

SE
Tuotekoodi
2978
EAN-koodi
7392059100002
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Paino
0.165
Pakkauksen pituus
6.7
Pakkauksen leveys
6.7
Pakkauksen korkeus
10