Kirkaste

Katso lähin jälleenmyyjä
Altaan veden saostuskemikaali.

Pienet likahiukkaset saattavat ohittaa suodatusjärjestelmän, jolloin altaan vesi näyttää värjäytyneeltä tai samealta. Kirami Kirkasteella pienet epäpuhtaudet voidaan saostaa, jolloin ne saadaan paremmin suodatettua pois altaasta. Suositellaan käyttämään Kiramin kloorituotteiden kanssa.

Suositellaan käyttämään Kiramin kloorituotteiden kanssa.

Tuotekoodi
KE-KK1
EAN-koodi
6430036750602
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Kirkaste paljun samean veden kirkastamiseen.
Korkeus (allas)
24
Paino
1
Pakkauksen pituus
8
Pakkauksen leveys
8
Pakkauksen korkeus
24
annostelu Annostus: 2,5-15ml / 1000 litraa vettä veden sameudesta riippuen. Voidaan käyttää myös jatkuvasti saostukseen tällöin annostus 0,5ml / 1000 litraa vettä. Veden pH-arvo tulee olla 7,2-7,6 välillä. Klooriarvon tulee olla 0,5-1,5 mg/l välillä. Kirkasteen lisäämisen jälleen odota noin 30 min ja mittaa pH:n ja vapaan kloorin arvo. Jos arvot ovat kohdallaan, vesi on valmis kylpemistä varten.

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan