Shokkikloori

Katso lähin jälleenmyyjä
Klooripohjainen rae altaan klooramiseen.

Stabiloitu shokkikloori on tarkoitettu allasveden klooraamisen shokinomaisesti ja klooriarvoa voidaan sillä myös ylläpitää.

Isoissa altaissa pitkään ylläpitoon suositellaan kuitenkin stabiloimatonta allasklooria.

Tuotekoodi
KE-KSK1
EAN-koodi
6430036750398
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Rakeinen shokkikloori paljun klooraamiseen.
Pakkauksen pituus
10.5
Pakkauksen leveys
10
Pakkauksen korkeus
20
Annostelu: Alkuannos / shokkikäsittely: Lisää 8-16g / 1000 litraa vettä. Ylläpito: Lisää päivittäin 1,5-3g / 1000 litraa vettä. Seuraa arvoja ja säädä tarvittaessa. Ylläpitoannostus on tarkoitettu käytettäväksi vain, jos ylläpito tehdään shokkikloorilla monitehotablettien sijaan. Pelkällä shokkikloorilla voidaan antaa myös shokkikäsittely, mikäli halutaan vain joskus desinfioida altaan vesi. Liuota shokkikloori ämpärissä veteen ennen altaaseen lisäystä. Kloorin lisäämisen jälkeen odota vähintään 30 min ja mittaa pH:n sekä vapaan kloorin arvo. Jos arvot ovat kohdallaan, vesi on valmis kylpemistä varten. Veden pH-arvo tulee olla 7,2-7,6 välillä. Vapaan klooriarvon tule olla 0,5-1,5 mg/l välillä. Pidä kansi aina auki shokkikloorauksen aikana ja sen jälkeen, jotta kloorin höyryt haihtuu nopeemmin ja kansi ei haurastu.

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan