Allastesteri

Katso lähin jälleenmyyjä

Testerit altaiden veden arvojen mittaamiseen. Allastesterit tarkempaan pH- ja kloori- tai aktiivihappiarvojen mittaamiseen. Pakkaukseen kuuluu suojapakkaus, testerikotelo sekä 30 kpl DPD1 ja Phenol Red tabletteja.

Allastesteri tarkempaan pH ja klooriarvojen mittaamiseen. Pakkaukseen kuuluu suojapakkaus, testerikotelo sekä 30 kpl DPD1 ja Phenol Red tabletteja.

Koodi
712
EAN-koodi
6430036751081
  • Kylpytynnyrin veden allastesteri klooriversio.
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Kylpytynnyrin veden allastesteri klooriversio.
Korkeus (allas)
11
Pakkauksen pituus
4.5
Pakkauksen leveys
11.5
Pakkauksen korkeus
11
pH-arvon mittaamiseen käytetään Phenol-red tabletteja ja vapaan klooriarvon mittaamiseen DPD-1 tabletteja. 1. Puhdista testeri puhtaalla vedellä ennen mittausta. 2. Kauhaise altaasta vettä testeriin n. 30cm syvyydestä. 3. Laita Phenol-red tabletti pH-lohkoon ja DPD-1 tabletti kloorilohkoon. Älä koske tabletteihin paljain käsin. 4. Sulje testeri tiiviisti kumikannella. 5. Ravistele testeriä ja odottele, että tabletit ovat täysin liuenneet. 6. Vertaa liuoksen väriä asteikon värisävyihin ja lue vastaavan värin arvo.

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan