Biopesu

Katso lähin jälleenmyyjä

Biologisesti hajoava rasvanpoisto ja pesuaineyhdistelmä kylpytynnyrien altaiden ja saunojen pesuun. Soveltuu kaikenlaisen lian poistoon maalatuilta ja maalamattomilta pinnoilta. Kirami Biopesuaine poistaa tehokkaasti vaikeankin lian ja antaa raikkaan lopputuloksen.

Kirami BioPesu 0,5 l on helppokäyttöinen jo laimennettu, biologisesti hajoava pesuaine. Ainetta ruiskutetaan pestävälle pinnalle ja se soveltuu kylpytynnyreiden, saunojen sekä saniteettitilojen pesuun. Aine nujertaa vaikeankin lian ja sopii siksi myös muun muassa rasvanpoistoon.

Kirami BioPesuaine 0,5 l on Suomessa valmistettu, suomalainen avainlipputuote!
Keyflag
Koodi
2157
EAN-koodi
6430036753559
  • Biopesuaine kylpytynnyreiden ja saunan pesuun.
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Biopesuaine kylpytynnyreiden ja saunan pesuun.
Pakkauksen pituus
10
Pakkauksen leveys
4
Pakkauksen korkeus
29
Kiramin BioPesu on valmiiksi laimennettua käyttövalmista pesuainetta.

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan