Patruunasuodatin CF23

Katso lähin jälleenmyyjä

Patruunasuodatin altaan veden suodatukseen. Oleellinen osa kylpemistä on veden puhtaudesta huolehtiminen, ja siitä fyysisestä suodatuksesta voidaan huolehtia patruunasuodattimella. Suodatinpatruunaa käyttävä allasveden suodattimen toiminta perustuu kuitupohjaiseen suodatuspatruunaan, jonka läpi vesi johdetaan ulkoa sisäänpäin suodatinlamellien lävitse. Patruunasuodatin soveltuu käytettäviksi paljuihin tai pieniin uima-altaisiin. Fyysisen suodatuksen lisäksi veden puhtaanapidossa on oleellista kemikaalien käyttäminen, jotta virukset ja bakteerit pysyvät kurissa.

CF23 on Kiramin altaisiin hyvin soveltuva ulkopuolinen patruunasuodatin, joka puhdistaa tehokkaasti kylpyvettä. Laite on yksiosainen, alaosassa integroitu pumppu ja sen päällä patruunakotelo ja paluuliitin. Imupuolella on karkea esisuodatin isommille roskille, joka suojaa pumppua. Patruunan suodatuspinta-ala on 2,3m2 ja patruuna voidaan pestä ja huuhdella juoksevalla vedellä. Tarpeen mukaan patruuna tulee vaihtaa uuteen.

Altaaseen kytkemiseen tarvitset altaaseesi sopivan läpiviennin/letkusarjan, joka ostetaan erikseen tynnyrimallin mukaan. Laitteessa itsessään on letkulähdöt joihin soveltuu 38 mm sisämitallinen letku. Laite tulee kytkeä ainoastaan vikavirtasuojattuun pistorasiaan.

Tuotekoodi
2839
EAN-koodi
6430036755263
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • CF 23 patruunasuodatin
Tuotteen pituus
31
Tuotteen leveys
31
Tuotteen korkeus
66
Paino
8.8
Pakkauksen pituus
31.5
Pakkauksen leveys
31.5
Pakkauksen korkeus
59
Pumpun teho 250W Virtausnopeus 4,8mm3 / h Patruunan suodatuspinta-ala 2,3m2

Hanki myös lisävarusteet

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan