Arinakehto

Katso lähin jälleenmyyjä

Arinakehdon käyttäminen parantaa ilman kulkua kamiinassa parantaen sen lämmitystehokkuutta. Käytön jälkeen arinakehdon poistamisella saadaan kamiinasta tyhjennettyä suurin osa tuhkasta, jonka jälkeen on kamiina on helppo puhdistaa. Osa sopii ainoastaan CULT- ja MACU-kamiinoihin.

Koodi
917
EAN-koodi
6430036755805
  • Yksittäinen Arinakehto
  • Arinakehto MACU kamiinan sisällä
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Yksittäinen Arinakehto
  • Arinakehto MACU kamiinan sisällä
Tuotteen pituus
59
Tuotteen leveys
26
Tuotteen korkeus
7,5
Pakkauksen pituus
59
Pakkauksen leveys
26
Pakkauksen korkeus
7.5

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan