Palloventtiilisetti Kirami altaaseen

Katso lähin jälleenmyyjä

Tuotesarja, jolla voi korvata Kiramin poistoventtiilin perinteisellä palloventtiilillä. Sarja soveltuu Kiramin muovisiin paljuihin.

Soveltuu Kiramin muovisiin paljuihin, jotka on valmistettu keväästä 2014 alkaen.


Sarja koostuu kolmesta osasta, jotka kytketään alkuperäisen venttiilin tilalle altaan 2 ½ tuuman sisäkierteiseen lähtöön Kirami altaassa. Sarjan letkuliittimessä voidaan käyttää samaa 38mm sisämitallista letkua kuin normaalissa poistossakin.

Made in Finland
Tuotekoodi
PVSETTI
EAN-koodi
6430036755690
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Vaihtoehtoinen poistoventtiilisetti
  • Vaihtoehtoinen poistoventtiilisetti osina
  • Vaihtoehtoinen poistoventtiilisetti asennettuna
Pakkauksen pituus
23
Pakkauksen leveys
22
Pakkauksen korkeus
16
Setin mukana toimitettua putkiteippiä tulee käyttää kaikissa kierreliitoksissa, jotta niistä saadaan vesitiiviit. Kytke muhvinippa altaan 2 ½ tuuman sisäkierrelähtöön, muhvin perään palloventtiili ja viimeiseksi letkuliitin. Huomaa, kun vaihdat vakiopoiston tähän sarjaan, jää tynnyrin alaputkeen aina 1-2 cm vettä seisomaan, koska poisto on keskitetty.

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan