Altaan sisällä olevat merialumiiniset uppokaminat sopii kylpytynnyrin lämmitykseen. Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin.

Altaan sisäpuolelle sijoitettava yksinkertainen ja perinteinen uppokamiina. Koska materiaali on merialumiinia, voidaan altaissa käyttää myös merivettä, eikä kamiinaa tarvitse huuhdella makealla vedellä meriveden käytön jälkeen. SUB LT on teholtaan hieman heikompi verrattuna samaan tuoteperheeseen kuuluvaan SUB-kamiinaan. Kamiina on hopeisen metallinsävyinen ja luukussa on miellyttävä nuppikahva. Kamiinaan sopii 120mm savupiippu.
0
Tuotekoodi
KSL
EAN-koodi
6430036751258
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/KSL__6430036751258__l67kyvmq__full.jpg
Poistumassa

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tuotteen pituus
66
Tuotteen leveys
30
Tuotteen korkeus
900
Paino
20
Pakkauksen pituus
30
Pakkauksen leveys
78
Pakkauksen korkeus
90
Tekniset tiedot: - SUB-kaminan "pikkuveli" - Teho 20 kW - Piippulähtö Ø120 mm - Kannessa nuppikahva Käyttö: Käytössä huomioitava, että kaminan tulipesä on oltava kokonaan veden peitossa ja sen päällä vielä vähintään 35cm vettä. Veden minimimäärä merkitty kaminaan __MIN__ stanssauksella. Allasta ei saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä.

Hanki myös lisävarusteet