Cult kamiinat

CULT kamiina on Kiramin suosituin ulkopuolinen 22kW lämmityskamiina kylpytynnyriin. Kamiinaa soveltuu pienten altaiden lämmitykseen.

Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Kamiinaan sopii 120mm savupiippu.

Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaa Cult-Silver, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

EE
0
Tuotekoodi
CULTSI
EAN-koodi
6430036753177
Käytössä

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Vesitilavuus
54
Tuotteen pituus
67,8
Tuotteen leveys
34
Tuotteen korkeus
58
Paino
36
Pakkauksen pituus
74
Pakkauksen leveys
35
Pakkauksen korkeus
62

Tekniset tiedot: - Teho 22kW - Minimivesitäyttö on 5cm ylemmän putken päällä - Piippulähtö Ø120 mm - Ulkomitat (L x K x S) 340 x 580 x 678 mm - Sisältää arinan, korvat, liitäntäletkut ja klemmarit - Markkinoiden suosituin kamiina! Käyttö: Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä.

Hanki myös lisävarusteet

https://www.youtube.com/watch?v=pYjULDNe_-w