Tube kamiinat

Tube kamiinat

Käytössä
TUBE Erittäin tehokas pyöreä ulkopuolinen Kirami lämmityskamiina kylpytynnyriin.
TUBE Erittäin tehokas pyöreä ulkopuolinen Kirami lämmityskamiina kylpytynnyriin.
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TUBE-ALU__6430036752644__w1djosbf__full.jpg

Tehokkaimmat Kiramin ulkopuoliset pyöreät 42kw TUBE kamiinat kylpytynnyreihin. TUBE:sta löytyy oma mallinsa puisille kuin muovisille altaille. Perusmalliltaan TUBE on oikeanpuolinen, mutta saatavilla on myös vasemman kätinen malli.

Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin.

Lämmittimenä on suuri ja erittäin tehokas, pyöreämuotoinen ja pronssinsävyinen Tube kamiina, jolla lämmität suurimmankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

EE
Tuotekoodi
TUBE-ALU
EAN-koodi
6430036752644
0

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Vesitilavuus
76
Korkeus (allas)
72
Tuotteen pituus
69
Tuotteen leveys
69
Tuotteen korkeus
70
Paino
48
Pakkauksen pituus
75
Pakkauksen leveys
71
Pakkauksen korkeus
72
Tekniset tiedot: - Teho 42kW - Piippulähtö Ø150mm - Minimi vesitäyttö 5cm ylemmän putken päällä - Ulkomitat Halkaisija 640mm ja korkeus 700mm - Lämmönjohdinpinta-ala 1,8 m² - Mukana kiinnitysletkut ja klemmarit Käyttö: Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä.

Hanki myös lisävarusteet

Tuhkalaatikko CUBE ja TUBE kamiinoille