Soikeat eristekannet

Vahvat ja laadukkaat eristekannet pieniin ovaalinmuotoisiin 1-2 hengen paljuihin. Kannet sopivat ulkokamiinallisille malleille. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois, kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta etenkin lapsiperheissä. Kansi suojaa altaan sisäpuolta myös UV-säteilyltä. Kansi luokitellaan Standardin EN 17125 mukaan turvakanneksi.

Pinnaltaan keinonahkainen ja vahva eristekansi sopii Original Woody Tiny -paljuun, jossa on ulkopuolinen kamiina. Kansi on tehty yhdestä kokonaisesta peittävästä osasta. Kiinnitykseen kuuluu neljä näppärää hihnaa soljilla ja turvalukoilla, jotka ovat kansipaketissa aina mukana.

FI
1
Tuotekoodi
ICTINYU
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ICTINYU__02n7ud9u__full.jpg
Uutuus
Eristekansi Woody Tiny
Eristekansi Woody Tiny
Lue lisää FAQ-osiostamme

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tuotteen pituus
158
Tuotteen leveys
92
Tuotteen korkeus
7
Paino
4
Pakkauksen pituus
180
Pakkauksen leveys
119
Pakkauksen korkeus
18
Kannessa on 70 mm vahva routa EPS-eriste, jonka sisällä on metallinen U-runko, joka on pakattu vesitiiviiseen muoviin. Pintamateriaali on kestävää keinonahkaa, jossa on sisäänrakennettu UV-, home- ja palosuojaus. Alapinta on muoviverkkoa. Kiinnitystä varten on mukana neljä lukkohihnaa, joissa on lukot