Paloturvapelti

Ulkoväri
Katso lähin jälleenmyyjä

Kiramin kamiinoihin suunniteltu paloturvapelti suojaa kamiinan edustaa mahdollisilta kipinöiltä sekä putoavilta hiililtä ja lisää siten paloturvallisuutta. Tulipesän edessä ei saa olla helposti syttyvää materiaalia. Käytännössä edessä tulee olla kamiinan kummallakin sivuilla 10cm ja edessä 40cm palamatonta materiaalia, kuten betonia, hiekkaa tai metallilevy.

Ulkokuorena musta metallinen pintamateriaali, joka on ja pysyy. Metallin pinnoite on ruostumaton, säänkestävä ja sen vuoksi huoltovapaa.

Made in Finland
Tuotekoodi
2856
EAN-koodi
6430036755324
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Paloturvapelti kamiinan edessä
Tuotteen pituus
42
Tuotteen leveys
55
Tuotteen korkeus
1
Paino
0.97
Pakkauksen pituus
46
Pakkauksen leveys
59
Pakkauksen korkeus
1
Mitat 420x550mm.

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan