Lämpösuoja 1m savupiipulle

Katso lähin jälleenmyyjä

Savupiippujen lämpösuojaritilät 1 m savupiipulle.

Kiramin kamiinoihin löytyy happonkestävästä teräksestä valmistetut savupiiput, jotka ovat halkaisijaltaan joko 120mm tai 150mm. Lämpösuoja piipun ympärillä lisää turvallisuutta ja turhia polttamisia.

Alumiininen lämpösuojaritilä, joka soveltuu halkaisijaltaan 120mm halkaisijaltaan oleviin piippuihin, joita käytetään kamiinoissa SUB LT ja CULT. Lämpösuojaa käyttämällä lisätään käyttäjäturvallisuutta, sillä se estää polttamasta sormia tulikuumaan piippuun.

Tuotekoodi
CS120X1000
EAN-koodi
6430036759124
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Kylpypaljun savupiipun lämpösuoja.
Korkeus (allas)
100
Pakkauksen pituus
17
Pakkauksen leveys
17
Pakkauksen korkeus
100
- Pituus 1m - Materiaali alumiiniverkko - Molemmissa päissä 3 keskitys osaa, joilla pysyy irti piipun pinnasta - Soveltuu Ø120mm piipuille

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan