Iron Monster paistorauta

Katso lähin jälleenmyyjä
Jykevä paistorauta irrotettavalla keskiritilällä on yhteensopiva seuraavien grillien kanssa: Iron Monster grilli-, ja Roasty Boss grilli sekä Roasty Boss pata.Iron Monster -paistorauta on todella monipuolinen ruoanlaittoväline, joka toimii kuin vanhan ajan hella ja pannu. Jämäkkää valssiterästä oleva paistorauta vaatii kaverikseen tulisijan, jonka päälle se asetetaan. Paras ratkaisu on yhdistää se Roasty Boss Padan kanssa. Iron Monsterin keskellä oleva grilliritilä on helposti irrotettavissa, joten aukon kautta voi kätevästi kohentaa tulta. Iron Monsteria ja Roasty Boss Pataa voikin ruoanlaiton lisäksi käyttää myös tunnelmallisena tulisijana. Halkaisija 86 cm ja paino 76 kg.
Tuotekoodi
OS-IMPL
EAN-koodi
6430036755867
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Sisällytettävä kuvaan Kirami-logo: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mainittava tuotteen nimi ja Kirami näkyvästi
✓ Käytettävä hashtag tunnistetta: #kirami
  • Iron Monster paistorauta grilliin.
  • Wok and meat on Iron monster
  • Iron Monster paistorauta grilliin.
  • Iron Monster paistorauta grilliin.
Tuotteen pituus
86
Tuotteen leveys
86
Paino
75.5
Pakkauksen pituus
79
Pakkauksen leveys
79
Pakkauksen korkeus
3

Videot

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan