Kirami FinVision® –infrapunat M Nordic misty

Katso lähin jälleenmyyjä

Kirami FinVision® Nordic misty -saunan takaseinälle on mahdollisuus asentaa lisävarusteena 4 kpl infrapunasäteilijöitä. Infrapuna -lisävarustetta ei ole mahdollista asentaa saunaan jälkeenpäin, joten lisävaruste on tilattava saunan tilauksen yhteydessä.

Infrapunasäteilijöillä varustettu sauna tarjoaa entistä monipuolisemman saunakokemuksen.

Kun valitset infrapuna-lisävarusteen saunaan, niin saunan takaseinän paneelin profiili on erilainen, ja led-valaistuksen paikka on siirretty selkänojasta ylälauteen takareunaan, koska infrapunasaunassa ei ole erillistä selkänojaa. Toinen valonauha löytyy molemmissa vaihtoehdoissa samasta paikasta alalauteen etureunasta.

 

Mukavuus ja turvallisuus

Infrapunalämmittimet on sijoitettu yhtenäisen pinnan alle koko saunan takaseinän alueelle, erikoisprofiililla valmistetun paneelilaudoituksen taakse. Lämmittimien kohdalla paneelissa on ritilät, joista säteily ja valo pääsee läpi. Lämmittimen ja ritilän välissä on 20 mm turvaetäisyys, jonka ansiosta paneeliin voi nojata käytön aikana eikä paneelin pinta lämpiä liian kuumaksi. Lämmittimet on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi, kun ne eivät ole käytössä. Takaseinän ritilän voi irrottaa tarvittaessa infrapunalämmittimien kohdalta.

Ohjauspaneelit ja kiukaiden käyttö Infrasaunassa

Saunassa on oma ohjauspaneeli Virta Combi -höyrystinkiukalle, jolla ohjataan kiukaan toimintoja ja erillinen oma ohjain infrapunalämmittimien käyttämiseen. Ohjaimet ovat ulkonäöltään samanlaiset ja ne asennetaan oven viereen seinälle vierekkäin. Hybridimallissa saunahuoneeseen on asennettu sekä combi-kiuas että infrasäteilijä. Infrasäteilijää suositellaan käytettäväksi alle 70 asteen lämpötiloissa. Turvallisuussyistä säteilijän virta kytkeytyy ajoittain pois päältä, kun saunahuoneen lämpötila nousee riittävän korkeaksi.

Kaikkia kolmea lämmitysmuotoa (infra, sähkö ja höyry) voi käyttää yhdessä tai erikseen. Pelkkien Infralämmittimien teho ei riitä talviaikaan lämmittämään saunahuonetta. Tällöin on hyvä ensin nostaa lämpö haluttuun lämpötilaan sähkökiukaalla (alle +70 astetta) ja kytkeä infralämmittimet sitten päälle.

Infrapunasaunan valaistus

Infrapunasaunassa saunan LED-valonauha on asennettu ylälauteen taakse. Valo osoittaa ylälauteesta ylöspäin. Valon toimintaa ohjataan kiukaan ohjauspaneelin kautta. Toinen valonauha löytyy alalauteen etureunasta, ja se osoittaa alaspäin.

Tuotekoodi
3598
Annex
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Kirami FinVision® –infrapuna M Nordic misty
  • Kirami FinVision® –infrapunat M Nordic misty
  •  Infrapunat M Nordic misty | Kirami FinVision®
  • Infrapunat saunaan | Kirami FinVision®
  • Kirami FinVision® | Infrapunan lämpöä saunaan
  • Kirami FinVision® –infrapuna M Nordic misty
  • Kirami FinVision® –infrapuna M Nordic misty
  • Kirami FinVision® –infrapuna M Nordic misty
Paino
16
Pakkauksen pituus
98
Pakkauksen leveys
18.5
Pakkauksen korkeus
8

Hanki myös lisävarusteet

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan