Kirami FinVision® Experience pyyhkeet

Katso lähin jälleenmyyjä

Unelmoitko laadukkaasta pyyhkeestä, jolla kuivaat itsesi pehmeästi kuivaksi? Kirami FinVision® Experience -pyyhkeet ovat kuin luotu saunojan ja paljuilijan käyttöön. Pehmeä pyyhe on ihana kietaista ympärilleen kylpemisen tai saunomisen jälkeen. Pyyhkeen vohvelikudos on 100% puuvillaa, paksun tuntuinen mutta kuitenkin kevyesti laskeutuva materiaali. Luxuksen tunteelta et pääse välttymään, kun ympärilläsi on materiaali, joka pitää huolta kehostasi hellästi kuivaten – Kirami Warmer feelings.

Kirami FinVision® Experience -pyyhe on puuvillasta valmistettu puoleensavetävä vohvelipyyhe. Kooltaan kylpypyyhe on noin 70x130 cm ja luonnollisen vohvelimaisuutensa ansiosta se saattaa venyä hieman pesussa. Huolimatta siitä on sinulla ihanuutta reilusti jäljellä 😊 Puuvillasta tehdyt pyyhkeet ovat hengittäviä, eivätkä kutita tai ärsytä ihoa. Pyyhe kestää käyttöä ja pesua kestää käyttöä lujan laatunsa ansiosta.

Puuvillasta tehdyt vohvelipyyhkeet ovat hengittäviä, eivätkä kutita tai ärsytä ihoa sekä kestää käyttöä lujan laatunsa ansiosta. Pesu 60 °C:ssa.

Kirami FinVision® Experience -kylpytakit-, pyyhkeet ja pefletit on luotu samaan värimaailmaan luoden harmoonisen värimaailman sinua ja spa-aluettasi ajatellen.

Kiramille on tärkeää, että tiedämme, mistä tuotteemme tulevat.

Kirami tuotteet on valmistettu Portugalissa. Portugali on EU-maa, jota ei luokitella riskimaaksi. Portugalissa työelämää säädellään lailla ja viranomaiset myös valvovat lakien noudattamista. Portugali on ratifioinut ILOn (International Labour Organization) eli Kansainvälisen työjärjestön perussopimukset. ILOn periaatteiden mukaan kaikilla sen jäsenvaltioilla on velvollisuus poistaa pakkotyö, lapsityö ja syrjintä sekä taata yhdistymisvapaus.

Miten Kirami FinVision® experience syntyi?

Kirami FinVision® Experience kuvastaa mielestämme hyvin kaikkea sitä, mistä Kiramin tuotteissa pohjimmiltaan on kysymys: elämyksistä, nautinnoista, kokemuksista. Logon suunnittelussa lähtökohtana on ollut tuoda myös graafisessa ilmeessä esille Kiramin DNA:han kuuluvaa luonnonläheisyyttä, elämästä nauttimista ja välittömyyttä. Kirami FinVision® -teksti on Kiramin brändinmukaisessa asussa ja sitä täydentää käsinkirjoitettua tekstiä mukailevalla kirjasintyyypillä hiukan vinoon sommiteltu Experience. Kirjasintyyppi, sen kursivoitu, eteenpäin kallistuva muoto sekä tekstin asettelu hiukan viistoon kuvastavat inhimillisyyttä, vapautta ja huolettomuutta ja luovuutta. Elämä on tässä ja nyt ja siitä pitää voida nauttia. Piste sanan lopussa symboloi tinkimättömyyttä. Kirami seisoo lupaustensa takana.

Kirami FinVision® Experience -vohvelipyyhe on väriltään elegantin harmaa. Vyötteeseen on kietaistu yksi pehmeä ja laadukas pyyhe. Pyyhekuivia vilvoitteluhetkiä Kirami FinVision® Experience -vohvelipyyhkeen ympäröimänä!

Tuotekoodi
3347
EAN-koodi
6430036750169
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
  • Kirami Finvision Experience Kylpypyyhe, vaaleanpunainen
  • Kirami Finvision Experience Kylpypyyhe, rosa
  • Kirami Finvision Experience Kylpypyyhe, vaaleanpunainen
  • Kirami Finvision Experience Kylpypyyhe
  • Kirami FinVision Experience -pyyhkeet
  • Kirami FinVision Experience -pyyhkeet
  • Kirami FinVision Experience -pyyhkeet
  • Kirami FinVision Experience -pyyhkeet
Pakkauksen pituus
38
Pakkauksen leveys
34
Pakkauksen korkeus
5

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan