Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty

Ulkoväri
Sisäväri
Katso lähin jälleenmyyjä

Ulkorakennus, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen

Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty on valmis oma moduuli, jossa kaikki seinät ovat paikallaan. Se sopii saumattomasti yhteen muiden Kirami FinVision® Nordic misty moduulien kanssa tai toimii myös omana erillisenä rakennuksena. Lounge voi toimia esimerkiksi vilvoittelu- tai etätyötilana. Loungen voi sisustaa Kirami FinVision® - sohvasetillä ja matolla tai muilla haluamillaan huonekaluilla.

Laadukkaat pintamateriaalit

Loungen M:n pintamateriaalit ovat samat kuin muissakin Nodic misty -moduuleissa: Loungen ulkokuori on linjakas lämpökäsitelty havupuu (* kuusi) paneeli. Lämpökäsittely parantaa puun lahonkestävyyttä ja vähentää kosteuselämistä. Tyylikäs ja syvän mustaksi pintakäsitelty lämpöpuu on pitkäikäinen, ja väri suojaa puuta lialta ja UV-säteilyltä. Tämä helppohoitoinen ulkoverhoilu viimeistelee loungen modernin ja tyylikkään ilmeen. Loungen sisäpinnat ovat lämpökäsiteltyä lehtipuuta (* haapa). Loungen lattia, seinät ja katto on eristetty, joten tilaa on mukava käyttää ympäri vuoden.

Loungen ja muiden moduulien kaikki lasit ovat samaa sävyä, ja tuovat runsaasti valoa sisälle. Lounge M:ssä on yksi iso ikkuna, mistä on ihana ihailla ulkona olevia maisemia. Kaksinkertaiset, harmaasta karkaistutusta lämpölasista valmistettu ikkuna parantaa loungen energiatehokkuutta ja lasien välissä oleva argonkaasu tehostaa eristystä. Panoraamaikkuna on sävyltään tumma, mikä antaa tasapainoisen ja lempeän näkymän lähiympäristöön.Savunharmaa lukittava lasiovi mustalla puukarmilla luo tunnelmaa ja tilantuntua loungeen. Laadukas lämpölasiovi on jämäkkärakenteinen, ja pysyy hyvin kiinni. Lounge M:n ovien määrä riippuu asiakkaan tekemistä valinnoista ja asennetaanko lounge M esimerkiksi saunan yhteyteen tai omana erillisenä moduulina.

Lounge M:ssä valaistus ja pistorasiat ovat valmiiksi asennettuina. Takaseinällä oleva valonauha antaa pehmeää valoa rennompaan fiilikseen, kun taas kaksi katossa olevaa Led-spottia valaisevat kirkkaammin koko huoneen. Valokatkaisija on kaksiosainen, joten valonauhan ja spotit voi laittaa päälle yhtä aikaa tai erikseen omista katkaisijoistaan. Pistorasioita rasioita on kaksi, jossa kussakin on kaksi pistokkeen paikkaa. Rasiat on sijoitettu molemmille sivuseinille. Tässä "plug and play" -loungessa kaikki sähkökytkennät on tehty eli ne ovat käyttövalmiita heti asennuksen jälkeen. Pistotulppa löytyy rakennuksen ulkopuolelta takaseinältä.

Kirami FinVision® -loungen M kanssa piha avautuu uusiin, mielikuvituksellisiin isustusmahdollisuuksiin - vain taivas on rajana.

*Pidätämme oikeuden materiaali muutoksiin, mikäli tuotteiden raaka-ainehinnat ja/tai saatavuus oleellisesti muuttuvat voimassaoloaikana. Pyrimme pitämään materiaalin laadun vähintään alkuperäisen kaltaisena, huolimatta materiaalin vaihdosta.

Ulkovi on loungen oikealla puolella ja aukeavuus on oikeankätinen

Loungen moduulissa on kaksi oviaukkoa, jos rakennus on toisen ovellisen moduulin yhteydessä. Toiseen aukkoon on asennettu ulko-ovi paikoilleen, josta käynti on ulos. Saunarakennuksessa valmiina oleva ovi toimii saunan ja loungen välisenä ovena, joten lounge-moduulissa tätä ovea ei enää erikseen ole.

Kaikki moduulien ovet ovat rakenteeltaan ja kooltaan samanlaisia. Saunassa ovessa on puinen ovenkahva ja rullasalpa sekä ulkopuolinen lukkosetti, joka sisältää kiinnityssalvan, riippulukon ja 2 avainta. Loungen ovessa on Abloyn musta kahva ja avaimella toimiva lukko.

Loungen voi tilata Saunan tai muun moduulin oston yhteydessä tai erikseen jälkikäteen.

Kun lounge M:n tilaa yhtä aikaa saunan kanssa/ muun moduulin kahdella oviaukolla*

Jos saunan ja lounge M:n tilaa samanaikaisesti, voidaan saunan oven kätisyys vaihtaa valmiiksi toisen kätiseksi. Oikeakätisessä saunassa ovi asennetaan normaalisti oikeakätisenä. Jos saunaan liitetään lounge M, saunan oven kätisyys vaihdetaan vasenkätiseksi.

Kun lounge M:n tilaa jälkikäteen

Loungea tilatessaanpitää tietää saunan oven kätisyys ja miten kätisyys vaihdetaan asiakkaan toimesta, kun lounge asennetaan paikoilleen saunan yhteyteen. Loungen mukana toimitetaan leveämmät smyykilaudat. Olemassa olevat saunan smyykilaudat irroitetaan ja vaihdetaan uusiin loungen mukana toimitettuihin lautoihin (katso ohje smyykilautojen vaihdosta). Saunan oven karmien kätisyyden asiakas voi itse halutessaan muuttaa. Toimituksen mukana on myös yhdyspelti, jonka avulla saunarakennus ja pukukoppi kiinnitetään toisiinsa (katso ohje yhdyspellin asennuksesta).

Lounge M yhdistettynä saunaan

Loungen katto on samanlainen kuin Nordic misty –saunassa, jolloin ne on helppo liittää toisiinsa. Lounge nostetaan kiinni saunan yhteyteen ja kiinnitetään kuljetustukien kohdalta yhteen. Saunan ja loungen väliseen oveen asennetaan leveämmät smyygilaudat, jotka peittävät rakennusten liitoskohdan. Katto yhdistetään väliseinien kohdalta leveämmällä U-profiilisella pellillä.

*Moduulit ulko-ovien aukoilla, esim. sauna, pukuhuone. Uusia moduuleja valmistetaan koko ajan ja osalla moduuleista on oma ulko-ovi, mikä tulee huomioida muiden moduulien kytkemisessä ulko-oviin.

Keyflag
Tuotekoodi
3651
Annex
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty, Standard 2 ovea - Annex
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty - paras ulkorakennus, jossa on rentouttavaa olla.
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty - minilomalla omalla pihalla.
 • Loungen moderni muotoilu ja mukavuus tekevät siitä ihanteellisen paikan viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa | Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty
 • Laadukkaat pintamateriaalit | Kirami FinVision® - lounge M Nordic misty
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty - poissa toimistolta!
 • Lounge tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta mukavasti ja tyylikkäästi | Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty
 • Ulkorakennus, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen | Kirami FinVision® - lounge M Nordic misty
 • Lounge on ihana tila vilvoitteluun saunan yhteydessä | Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty
 • Loungen suuret ikkunat tuovat sinut kosketuksen päähän luonnosta | Lounge M Kirami FinVision® Nordic misty
 • Kirami FinVision® -lounge Nordic misty - Annex eri yhdistelmillä.
 • Kiramin sohva setti sopii niin loungeen kuin terassille | Kirami FinVision® Annex
 • Loungen suuret ikkunat tuovat luonnon aivan viereesi | Lounge M Kirami FinVision® Nordic misty
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty - tunnelma kuin puutarhassa.
 • Lounge on täydellinen paikka rentoutumiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen | Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty - kaunis näköala!
 • Valo, hyvä tuoksu ja lämmin fiilis siitä on Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty tehty
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty - kaunis kuin kukka!
 • Loungen isot ikkunat yhdistävät sinut luontoon | Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty
 • Kirami FinVision® -lounge Nordic misty - Lounge omalla pihalla.
 • Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty - paikka missä vilvoitella saunan jälkeen!
Tuotteen pituus
230
Tuotteen leveys
221,8
Tuotteen korkeus
255
Paino
950
Pakkauksen pituus
236
Pakkauksen leveys
227
Pakkauksen korkeus
257

Hanki myös lisävarusteet

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan