Kirami FinVision® -pergola Nordic misty

Ulkoväri
Katso lähin jälleenmyyjä

Kirami FinVision® –pergola Nordic misty -sarjaan on valmis moduuli, joka on helppo liittää yhteen muiden Nordic misty -rakennuksien kanssa. katos voidaan asentaa saunan, pukuhuoneen, loungen tai terassin väliin. Vaihtoehtoisesti katoksen voi myös kiinnittää myös muiden moduulien jatkeeksi tai moduulien eteen, jolloin pergola toimii mukavana vilvoittelutilana. Kolmantena vaihtoehtona on hankkia pergola omana moduulina esimerkiksi aurinkoterassiksi. Moduuleita on kahta eri kokoa.

Katso myös lisävarusteena myytävät näkösuojat.

Lisäulottuvuuksia Kirami FinVision® Annex kokonaisuuteen

Pergola keventää ja tuo lisäulottuvuuksia Kirami FinVision® Annex kokonaisuuteen, juuri haluamallasi tavalla. Pergolan avulla voit myös suunnitella L-mallisen kokonaisuuden. Myös rakennuksen sijoittelulla on vain mielikuvitus, mieltymys ja oma piha rajana, miten se voidaan muiden Kirami FinVision® moduulien tapaan liittää yhteen ja saada luotua itselle sopiva kokonaisuus.

Rakenne ja materiaalit

Pergola muodostuu valmiiksi kasatusta pohjasta, johon ohjeiden mukaan kasataan tolpat, yläkierto ja kattotuolit. Lattia on materiaaliltaan lämpökäsiteltyä mäntyä, joka pitää rakenteen yhtenäisen ja keveän näköisenä. Muut ulkopintamateriaalit ovat valmistettu mustaksi käsitellystä kuusesta. Tolpissa olevien ruuvikiinnityksien avulla, voidaan katos liittää helposti eri tavoin Nordic misty -moduulien yhteyteen.

Kooltaan isompi pergola on loistava lisäosa Nordic mistyn muille moduuleille. Pergolaa voi käyttää myös erillisenä moduulina, kuten esim. suojaisempana lepopaikkana tai kesäkeittiönä. Isommassa pergolassa on tilaa esimerkiksi sohvalle, kastoaltaalle tai sähkölämmitteiselle paljulle. Suojaa pergola Kirami FinVision® -näkösuojalla, köynnöskasveilla, ja koristele roikkuvilla valoilla.

Tuotteen kokoaminen

Pergola kasataan paikoilleen valmiille tasaiselle alustalle. Rakennuksen ei tarvitse olla yhteydessä muihin rakennuksiin, jos niin ei haluta.

Isokokoisemman pergolan voi yhdistää myös yhteen tai useampaan M-kokoiseen tai S-kokoiseen Pergolaan, jos esimerkiksi tilasta haluaa hieman isomman.

Keyflag
Tuotekoodi
4016
Annex
Kun käytät Kiramin kuvia, sinun on joko:
✓ Include the Kirami logo in the image: linkki Kiramin logon PNG-tiedostoon
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
 • Kirami FinVision® -pergola M Nordic misty
 • Kirami FinVision® --pergola, jonka alla nautit kesäiltoina!
 • Kirami FinVision® - pergola terassin jatkeeksi, aurinkoterassille, puutarhaan, patiolle!
 • Kirami FinVision® - pergola, sopii Kirami FinVision® moduulien läheisyyteen!
 • Kirami FinVision® - pergola puutarhaasi!
 • Kirami FinVision® - pergola Nordic misty, somista sohvalla.
 • Kirami FinVision® --pergola Nordic misty laadukasta muotoilua ja viimeistelyä
 • Kirami FinVision® - pergola, on moderni ja laadukas takapihan kaunotar!
 • Oma keidas Kirami FinVision® - pergola alla!
 • Kirami FinVision® - pergola on upea keveä moduuli
 • Kirami FinVision® - pergola, näkösuojalla tai ilman!
 • Istu lämpimiä iltoja Kirami FinVision® - pergola alla!
 • Kirami FinVision® - pergola Nordic misty, somista kasveilla!
 • Kirami FinVision® - pergola, valmis moduuli pihallesi!
 • Kirami FinVision® - pergola Nordic misty osa Annex mallistoa
 • Kirami FinVision® - pergola luvassa nautinnollisia hetkiä
Tuotteen pituus
235
Tuotteen leveys
221,8
Tuotteen korkeus
250
Paino
175
Pakkauksen pituus
230
Pakkauksen leveys
223
Pakkauksen korkeus
252
Isomman M kokoisen pergolan ulkomitat: • Leveys: 2218 mm • Pituus: 2300 mm • Korkeus: 2456 mm Pergola on liitettävissä kaikkiin moduuleihin sivuille ja eteen. Ruuvikiinnitys tolpista. Toimitusmuoto: Tolpat, yläkierto ja kattotuolit kasataan ohjeiden mukaan.

Hanki myös lisävarusteet

Hae inspiraatiota

Image
Lautapeli

Juhannuksena kylvetään, taiotaan ja saunotaan

Juhannus on keskikesän juhla. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa se tarkoittaa yötöntä yötä; juhannuksena päivä on pisimmillään, eikä aurinko laske ollenkaan. Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.

Image
Vesijumppa

Tee vesijumppa kylpytynnyrissä

Paljussa kylpeminen on oiva keino rentoutua, mutta paljussa voi hyvien ohjeiden avulla myös kuntoilla. Vesiliikunta tekee hyvää nivelille ja kudoksille, ja veden vastus tuo tehoa liikkeisiin. Lämmin vesi myös vilkastuttaa verenkiertoa. Fysioterapeutti Teija Simola toteutti Kiramin paljussa jumpan, jonka jokainen voi tehdä omassa paljussaan. 

Image
Bottas

Valtteri Bottas nauttii Kirami FinVision® -saunasta

Monacossa vuodesta 2013 asunut F1-kuljettaja Valtteri Bottas vaalii suomalaisia arvoja jokapäiväisessä elämässään. Kovaksi saunamieheksi tunnustautuva Valtteri pääsee nauttimaan löylyistä nyt Suomen lisäksi myös maailmalla Kirami FinVision® -saunassaan