Pukukoppi pihasaunan yhteyteen 

Kirami FinVision® -pukukoppi Nordic misty voidaan liittää pihasaunaan tai muihin Kirami FinVision® Annex -sarjan moduuleihin.

Kirami FinVision® -pukukoppi S Nordic misty

Käytössä
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)
Ulkoväri
Sisäväri
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3548__mruywkba__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3548__iuleu08s__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/tbfers8t__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/71tcolip__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ss7h4ymd__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ej79fi85__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/j15v8t1r__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/81dp8x8t__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/fm308cei__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/tbmn85tm__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/os70gzlj__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/iihuxd2e__full.jpg

Kirami FinVision® -pukukoppi Nordic misty saunaan on valmis oma moduuli, jossa kaikki seinät ovat paikallaan. Saunan ja pukukopin moduulit sopivat saumattomasti yhteen. Valmiiksi pintakäsitelty pukukopin ulkovuoraus on lämpökäsiteltyä (*kuusi paneelia) ja sisäpinnat lämpökäsiteltyä lehtipuuta (*haapa) kuten saunassa. Pukukopin lattia, seinät ja katto on eristetty, joten tilaa on mukava käyttää ympäri vuoden.

Pukukopin voi tilata saunan oston yhteydessä tai jälkikäteen. Pukukoppiin on mahdollista hankkia lisävarusteena penkki, naulakko ja naulakon led-valo. Valokatkaisimen avulla on helppo sytyttää valot, niin naulakkoon kuin pukuhuoneen katossa olevan spottivalaisimeen.

Pukukopissa on ikkuna ja lasiovi, jotka tuovat valoa sisälle. Mustalla puukarmilla personoitu savunharmaa lasiovi luo tunnelmaa ja tilantuntua saunan pukukoppiin ja se on samankokoinen kuin löylyhuoneeseen menevä ovi. Laadukas lukittava lämpölasiovi on jämäkkärakenteinen, ja pysyy hyvin kiinni. Kaikki saunan ja pukukopin lasipinnat ovat samaa sävyä. Pukukoppi S:n ovien määrä riippuu asiakkaan tekemistä valinnoista ja asennetaanko pukukoppi S esimerkiksi saunan yhteyteen tai omana erillisenä moduulina.

*Pidätämme oikeuden materiaali muutoksiin, mikäli tuotteiden raaka-ainehinnat ja/tai saatavuus oleellisesti muuttuvat voimassaoloaikana. Pyrimme pitämään materiaalin laadun vähintään alkuperäisen kaltaisena, huolimatta materiaalin vaihdosta.

Ovi on pukukopin oikealla puolella ja aukeavuus on oikeakätinen

Pukukopin moduulissa on kaksi oviaukkoa. Toiseen aukkoon on asennettu ulko-ovi paikoilleen, josta käynti on ulos. Saunarakennuksessa valmiina oleva ovi toimii saunan ja pukuhuoneen välisenä ovena, joten pukukoppi moduulissa tätä ovea ei enää erikseen ole.Kaikki moduulien ovet ovat rakenteeltaan ja kooltaan samanlaisia. Saunassa ovessa on puinen ovenkahva ja rullasalpa sekä ulkopuolinen lukkosetti, joka sisältää kiinnityssalvan, riippulukon ja 2 avainta. Pukukopin ovessa on Abloyn musta kahva ja avaimella toimiva lukko. Pukukoppi lukitaan vain, kun sauna ei ole käytössä. Lukko estää oven aukeamisen rajummilla ilmoilla ja luo turvaa, etteivät lapset pääse saunaan ilman aikuisten läsnäoloa.

Kun pukukoppi S:n tilaa yhtä aikaa saunan / muun moduulin kanssa kahdella oviaukolla*

Jos saunan* ja pukukoppi S:n tilaa samanaikaisesti, voidaan saunan oven kätisyys vaihtaa valmiiksi toisen kätiseksi. Oikeakätisessä saunassa ovi asennetaan normaalisti oikeakätisenä. Jos saunaan liitetään pukukoppi S, saunan oven kätisyys vaihdetaan vasenkätiseksi.

Kun pukukoppi S:n tilaa jälkikäteen

Pukukoppia tilatessaan pitää tietää saunan/* oven kätisyys ja miten kätisyys vaihdetaan asiakkaan toimesta, kun pukukoppi asennetaan paikoilleen saunan yhteyteen. Pukukopin mukana toimitetaan leveämmät smyykilaudat. Olemassa olevat saunan* smyykilaudat irroitetaan ja vaihdetaan uusiin pukukopin mukana toimitettuihin lautoihin (katso ohje smyykilautojen vaihdosta). Saunan oven karmien kätisyyden asiakas voi itse halutessaan muuttaa. Toimituksen mukana on myös yhdyspelti, jonka avulla saunarakennus ja pukukoppi kiinnitetään toisiinsa (katso ohje yhdyspellin asennuksesta).

Pukukoppi S yhdistettynä saunaan

Pukukopin katto on samanlainenkuin Nordic misty –saunassa/*, jolloin ne on helppo liittää toisiinsa. Pukukoppi nostetaan kiinni saunan yhteyteen ja kiinnitetään kuljetustukien kohdalta yhteen. Saunan ja pukukopin väliseen oveen asennetaan leveämmät smyygilaudat, jotka peittävät rakennusten liitoskohdan. Katto yhdistetään väliseinien kohdalta leveämmällä U-profiilisella pellillä.

*Moduulit ulko-ovien aukoilla, esim. sauna, lounge. Uusia moduuleja valmistetaan koko ajan ja osalla moduuleista on oma ulko-ovi, mikä tulee huomioida muiden moduulien kytkemisessä ulko-oviin.

FI
Tuotekoodi
3548
1
Käytössä
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)
Kirami FinVision® -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea
Kirami FinVision® -sauna ja -pukukoppi 2-ovea, Nordic misty, Oikea (Annex)

Mitat

Ohjeet ja tiedostot

Tekniset ohjeet

Tuotteen pituus
230
Tuotteen leveys
149,2
Tuotteen korkeus
255
Paino
675
Pakkauksen pituus
235
Pakkauksen leveys
153
Pakkauksen korkeus
257

Hanki myös lisävarusteet

Kirami FinVision® -pukukopin naulakko S Nordic misty (Led -valolla)
Kirami FinVision® -pukukopin naulakko S Nordic misty
Kirami FinVision® -pukukopin penkki S Nordic misty
Kirami FinVision® Experience -vohvelipyyhe, rosa
Kirami FinVision® Experience -vohvelipyyhe, harmaa