Tubtainer2-ylläpitolämmitin/sähkölämmitin 

Q: Onko kylpytynnyrissä mahdollista pitää vettä pienellä lämmöllä talviaikanakin?

A: Lisävarusteena hankittava Tubtainer2 antaa mahdollisuuden pitää paljussa vettä ympäri vuoden. Tubtainer2 pitää lämpöä yllä riittävästi, ettei kylpytynnyri pääse jäätymään (suositeltu minimilämpö 15 °C). Siinä on myös suodatin, jonka avulla vesi pysyy puhtaana, eikä vettä tarvitse joka kylpemiskerran jälkeen vaihtaa. Tubtainer2 pitää yllä asetettua lämpötilaa kahden kilowatin sähkövastuksella.

Q: Voiko puukamiinan korvata Tubtainer2-lämmittimellä?

A: Pakkaskeleillä tiettyyn rajaan saakka Tubtainer2 pystyy pitämään altaan veden sulana, kun palju on kannella suljettu. Veden lämmittämiseksi sopivaan kylpylämpötilaan kannattaa kylpytynnyrissä olla myös puulämmitin. Kesällä Tubtaineria voi käyttää myös lämmitykseen. Käytännössä veden lämmityskylmästä kylpylämpöön on hidasta, koska Kiramin pienimmänkin kamiinan teho on kymmenkertainen Tubtainer2:een verrattuna.

Q: Miten Tubtainer2 asennetaan ja mitä pitää ottaa huomioon asennuksessa?

A: Tubtainer2-ylläpitolämmitin asennetaan kuten suodatinlaitekin, eli kahdella letkulla altaaseen. Imuletku kytketään tyhjennysventtiiliin ja paluuletkua varten on tehtävä läpivienti altaan seinään. Mikäli laitteella korvataan kamiina kokonaan, tulee kamiinan tilalle oma putkisarjansa.

Q: Kuinka usein suodatin pitää vaihtaa?

A: Tubtainerissa on painemittari, joka näyttää milloin suodatin pitää puhdistaa. Puhdistusväli riippuu paljun käyttömäärästä. Suosittelemme varapatruunan hankkimista, jotta tukkeutuneen patruunan voi vaihtaa nopeasti uuteen. Likaisen patruunan voi puhdistaa harjalla virtaavan veden alla.

Täydellisiä kylpyhetkiä myös talvella! Tutustu myös laajaan valikoimaamme kylpytynnyrin lisävarusteita ja lue lisää Kiramin kylpytynnyrimalleista!