Kirami kevätmessuilla Helsingissä 21.–24.3.2024

Kirami kevätmessuilla Helsingissä 21.–24.3.2024

Kevätmessut Helsinki 2024

Kiramin kevät starttaa kevätmessuilla 21.–24.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa (osasto: 6p51). Kevätmessu-tapahtuma kokoaa kaiken, mitä kotiin, mökille tai ammattilaistenkin tarpeisiin tarvitset.  

Täydellisesti yhteen liitettävistä Kirami FinVision® Annex-moduuleista voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi ja käytettävissä olevaan tilaan sopivan pihaparatiisin. Annex-moduulit sopivat erinomaisesti myös yrityskäyttöön, joko vuokrattavaksi kokonaisuudeksi, täydentämään olemassa olevan rakennuksen tai alueen varustelutasoa tai yrityksen virkistyspaikaksi. Annex-moduuleihin kuuluu tällä hetkellä jo useita erilaisia rakennuksia ja lisäosia saunoista pukukoppeihin ja lounge-tiloihin sekä terasseista pergoloihin unohtamatta lisävarusteita. Annex-moduulien rinnalle olemme tuoneet myös yhdennäköisen kylpytynnyrimalliston aikaisempien kylpytynnyrimallien lisäksi. 

Outstanding by Kirami grillit pitävät niin pienen kuin isonkin nälän loitolla mestari kotikokin maistuvilla grillauksilla.

 

Kirami Helsingin kevät messujen osasto 6p51

Kirami FinVision® Annex moduulit ja paljut


Kiramin messuosastolla on esillä seuraavat Kirami FinVision® Annex moduulit: sauna M, terassi M suihkulla ja lounge M sohvasetillä. 

Tuttuja Kirami paljuja löytyy kaksi erilaista mallia osastolta, mallistomme pienin Original Tiny ja suurin Comfort Family L. Kummastakin mallissa on sisustana vaaleanharmaa muovi Led-valoilla. Tiny-mallissa on lämpöpuinen ulkokuori, kun taas Family L mallissa on Annex malliston mustaksi käsitelty lämpöpuinen ulkokuori.

 

xx
Original Tiny S Cult TW, LightGray

Annex kylpytynnyrimallisto

Aivan oma lukunsa on Annex-konseptimme, johon olemme nyt tuoneet erityisesti Annex-moduulien kanssa yhdennäköisen kylpytynnyrimalliston. 

Helppohoitoinen ja kierrätettävä paneelimateriaali on käytössä myös Kirami FinVision® Nordic misty moduuleissa. Paneeli yhdistää paljun ja pihasaunan sekä muut Nordic misty sarjan moduulit ulkokuorensa ansioista kauniisti toisiinsa. Tyylikäs ja syvän mustaksi pintakäsitelty lämpöpuu on pitkäikäinen, ja väri suojaa puuta lialta ja UV-säteilyltä. 

 

Annex-moduulien rinnalle olemme tuoneet myös yhdennäköisen kylpytynnyrimalliston
Annex-moduulien rinnalle olemme tuoneet myös yhdennäköisen kylpytynnyrimalliston.

Mestarin grilli

Osastoa komistaa myös Corten-teräksestä valmistettu joka sään kestävä Outstanding by Kirami Iron Monster Grilli, joka kuuluu tosi grillaajien ruoanlaittovälineisiin. Tämä grilli ei jätä grillaajaa milloinkaan pulaan.

 

Outstanding by Kirami Iron Monster grilli - Jesse Söderlund grilliherkut
Outstanding by Kirami Iron Monster grilli - Jesse Söderlund grilliherkut.

Kevätmessu-tapahtuma

Kevätmessuilla pääset toteuttamaan kesäparatiisiin liittyvät unelmasi ja löydät lisää unelmoitavaa. Lue lisää kevätmessuista.

Kiramin messuosasto (6p51)

HUOM! Myymme messuilla olevat tuotteet etukäteen, katso tarjoussivuiltamme tiedot ja tiedustele lisää myyjäältämme!
Kalle Pakkala, p.050-535 5623, kalle.pakkala@kirami.fi

Tutustu Kiramin tuotteisiin

 

Helsingin Messukeskuksen aukioloajat

to–la 10–18
su 10–17

 

Kirami FinVision® -sofa set Nordic misty
Kirami FinVision® -sofa set Nordic misty

 

Tervetuloa vastaanottamaan kevättä iloisin mielin!

Terveisin,

Kirami