Kirami tuotekuvasto 2020

Uusia tuotteita, entistä nautinnollisempia kylpyhetkiä


Suunnitellessamme Kiramin 2020-tuotevalikoimaa mietimme, miten voisimme vielä lisätä kylpyhetkien nautinnollisuutta ja kehitimme muutamia mielenkiintoisia uutuuksia. Niihin kuuluvat muiden muassa Tiny ja Tiny Woody (mallit: Original TW ja Premium RC), uudet pienikokoiset altaat, jotka mahtuvat myös pihoille, joissa tilaa ei ole täysikokoiselle kylpytynnyrille. Uusille pihoille pyrkii myös Chill-paljumme, joka on normaalia matalampi eli se on mahdollista kuljettaa pystyyn nostettuna kapeistakin porteista.  Viime kuvastossa jo vihjasimme Steady- ja Pearly-paljuistamme ja nyt ne kuuluvat vakiovalikoimaamme. Mainita kannattaa myös Family L, ainoa 2 m muovisella altaalla varustettu kylpytynnyrimme, joka saavutti heti huiman suosion.

Hitti oli myös Kiramin läpikuultaviin altaisiin saatava tunnelmallinen LED-valaistus, joka tekee kylpyhetkistä suorastaan taianomaisia. Kätevä, kelluva juomateline Tubbar on päivitetty entistä paremmaksi ja on nyt nimeltään Tubbar 2. Aivan uusi aluevaltaus on FinVision Sauna. Se on helposti paikalle asennettava, täydellinen sauna, jonka suuresta panoraama-ikkunasta avautuu ympäröivä luonto kaikessa kauneudessaan.
 

Viihtyisiä hetkiä uuden tuotekuvastomme parissa!

Kirami tuotekuvasto 2020 | Kirami
Kirami tuotekuvasto 2020 | Kirami

 

Muistathan rekisteröidä Kirami-paljusi! 

Asiakkaalla on mahdollisuus rekisteröidä 2015 vuoden alkukesäsätä lähtien ostetut Kirami-paljut. Tietojen perusteella Kirami voi myöhemmin auttaa asiakasta Kirami-paljusi liittyvissä kysymyksissä.   

 

Tiesitkö tämän Kiramista

Kirami tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia, puulämmitteisiä kylpytynnyreitä sekä monipuolisen valikoiman erilaisia varusteita ja lisätarvikkeita. Vuosittain ympäri Eurooppaa myydään yli 5000 Kiramin valmistamaa allasta ja suosio on jatkuvassa kasvussa. Kirami on Euroopan suurin kylpytynnyrien toimittaja.

Kiramin tarina alkoi vuonna 2001. Ensimmäiset kylpytynnyrit tuotiin Ruotsista, mutta oma tuotanto aloitettiin nopeasti. Vuonna 2006 yritys muutti uusiin tiloihin ja tuotevalikoima laajeni lämpöpuisilla kylpytynnyreillä. Nykyiseen, yli 3000 neliön toimitilaan Kirami muutti alkuvuodesta 2011. Muovisella sisäaltaalla varustetut kylpytynnyrit sekä kattava sarja vedenpuhdistuskemikaaleja lanseerattiin seuraavana vuonna. Vuonna 2015 tuotevalikoima kasvoi entisestään. Laadukas Outstandingtuotesarja keskittyi grilleihin, ulkotuliin ja pihasisustukseen, materiaalina muodikas ja ryhdikäs Corten-teräs. Viimeisin aluevaltaus tehtiin viime vuonna, kun Kirami toi markkinoille luonnonläheisen FinVision-saunan. Kiramin kantavana ideana on tarjota huippulaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita, joista voi olla ylpeä. Kaikki tynnyrit ja altaat syntyvät käsityönä huolella valituista raaka-aineista ja ne kokoonpannaan Kiramin tehtaalla Sastamalassa.

Hero-kuva