Mallikappaleet ja tilaaminen

Meillä on yli 200 jälleenmyyjää eri puolilla Suomea. Kattavan jälleenmyyjäverkoston avulla voimme tarjota sinulle parhaan palvelun. Useissa jälleenmyyntipisteissä voit myös nähdä tuotteitamme. Sinua lähinnä sijaitsevan jälleenmyyjän voit etsiä nettisivultamme. Erilaisissa myyntitapahtumissa voit tehdä kauppoja myyjiemme kanssa henkilökohtaisesti.

Katso Kiramin yhteystiedot

Katso jälleenmyyjien yhteystiedot

Katso jälleenmyyjiemme yhteystiedot | Kirami

Tuotteiden toimitus ja kuljetus

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti valmiiksi koottuna. Toimitusaika määräytyy tuotekohtaisesti ja sesongin mukaan. Toimitusaika sovitaan tilauksen yhteydessä. Hintamme ovat vapaasti tehtaalla. Voimme järjestää kuljetusliikkeen tuomaan tilauksesi haluamaasi toimitusosoitteeseen kuorma-autotien päähän. Rahtihinta määräytyy toimitusosoitteen ja tilatun tuotteen koon perusteella. Kun lähetyksesi on valmiina, saat meiltä tekstiviestin, jossa lmoitamme rahtikirjanumeron, jolla voitte seurata lähetystä. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteen itse tehtaaltamme. Tällöin saat tekstiviestin, joka kertoo lähetyksen olevan noudettavissa. 

Kirami tuotteiden toimitus ja kuljetus | Kirami
Kirami tuotteiden toimitus ja kuljetus - kuljetusliikeen toimesta tai itse hakemalla

Takuu

Myönnämme kylpytynnyreillemme ja altaillemme 24 kuukauden takuun materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu on voimassa kun käyttäjä on tutustunut tuotteen käyttöohjeisiin ja noudattaa niitä. HUOM! Yllämainitusta poikkeaa kaupallisiin tarkoituksiin käytettäville tuotteille myönnetty 6 kuukauden takuuaika.

  • Takuu ei koske sellaisia mahdollisesti ilmeneviä virheitä, jotka ovat tyypillisiä puumateriaaleille. Esim. värimuutokset, kosteusvaihtelut, halkeamien muodostuminen ja vastaavat. Normaali puun kosteus elämisestä johtuva tynnyrin vuoto ei kuulu takuun piiriin.
  • Takuu ei koske normaalia käytöstä aiheutunutta kulumista, kuten arinoiden ja muiden pesän sisäosien kuluminen, palaminen, vääntyminen jne.
  • Takuu ei myöskään korvaa käyttövirheistä aiheutuneita vaurioita.
  • Takuu ei korvaa mitään pakkasen aiheuttamia vaurioita, koska ne voidaan välttää oikealla käytöllä.
  • Takuu ei koske virheellisestä kemikaalien käytöstä aiheutuvasta mahdollista syöpymistä. Erityisesti pH arvo tulee pitää kohdallaan ja kemikaalien annostukset eivät saa olla liian suuria. Altaassa ei saa käyttää automaattisia kemikaalien annostelulaitteita tms.
  • Takuu ei kata mitään välillisiä kuluja, esim. terassin rakentamisia tai purkuja.
  • Ota takuuasioissa heti yhteyttä tuotteen myyjään. Itsenäiset tuotteen korjausyritykset johtavat takuun raukeamiseen.

Katso tarkemmat yleiset myynti- ja toimitusehdot 

Tuotteen rekisteröinti

Muistathan rekisteröidä ostamasi Kirami-tuotteen sivuillamme. Rekisteröimällä sen saat useita hyviä etuja. Halutessasi voit saada myös juuri sinun tuotteisiisi liittyviä käyttövinkkejä ja tarjouksia. Lisäksi kaikki Kirami-tuotteen rekisteröineet saavat pienen lahjan palkaksi vaivannäöstä.

Rekisteröi Kirami paljusi

Käyttöohjeet

Tuotteiden mukana toimitetaan tarvittavat käyttöohjeet. Ohjeet on ladattavissa myös nettisivuiltamme. Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä myyjään. Tuotteiden annetut mitat ovat noin-mittoja

Tutustu käyttöohjeisiin

Tutustu käyttöturvallisuustiedoteisiin

Ohje- ja asennusvideot

Löydät paljon hyödyllisiä videoita Kiramin tuotteiden asennukseen ja käyttöön sekä vinkkejä siihen, miten saat niistä parhaan nautinnon.

Katso ohje- ja asennusvideot


KIRAMI-PALJUN KÄYTTÖÖNOTTO -  Katso myös muut ohje- ja asennusvideot

Fiilisvideot

Olemme keränneet videoita, joista näet miltä tuotteidemme käyttö näyttää ja tuntuu. Samalla voit saada hyviä vinkkejä myös omaan käyttöösi.

Katso fiilisvideot


Katso myös muut Kiramin fiilisvideot