Fiilistä Kiramin tavoin

 

Tälle sivulle olemme keränneet videoita, joista näet miltä tuotteidemme käyttö näyttää ja tuntuu. Samalla voit saada hyviä vinkkejä myös omaan käyttöösi.

Kiitos kaikille teille kuvauksissa mukana olleille, jotka olette vuosien varrella meidän kanssamme laittaneet itsenne likoon :)

 


Ensin palju ja sitten talo!

Taloa, mökkiä tai terassia rakentaessa saattaa joskus mietityttää miten kaikki toteuttaisi. Ratkaisu voi löytyä, kun rauhassa kylpytynnyrissä istuessasi annat ideoiden päästä kunnolla kukkimaan :) Rakentamisen iloa kaikille! Tutustu myös Kirami hot tub designer applikaatioon, jotta löydät oikean paljun pihallesi.

 


Suomen jääkiekkojoukkue Rauman Lukko vieraili Kirami FinVision -saunassa

Kun Kiramin FinVision -saunan pukukopin oven lukon avaa Rauman Lukon pelaaja, ei tunnelma voi olla muuta kuin kultajuhlaa.Rauman Lukko – jääkiekon Suomen mestari 2021. Lue lisää Kirami FinVision -saunasta

 


Kirami kylpyhatut - Uusien hattumallien lanseeraus!

Kylpyhattu lämmittää päätäsi kylmillä säillä, pitää kiusalliset hyönteiset loitolla pään alueelta ja luo iloista tunnelmaa kylpyhetkiin. Saunassa hattu suojaa hiuksia ja päänahkaa kuumuudelta. Haluamme Kiramilla iloistuttaa päivääsi, esittelemällä uudet kylpyhattumme vanhojen suosikkiemme rinnalla. Iloinen Kiramin henkilökunta päästetään estradille hattujen esittelyvideon käynnistyessä. Kiramin suositut kylpyhattumallit Lynx Pink, Lynx Gray, Tarmo, Viking gray ja Viking Lady ovat saanneet hattu perheeseen uudet hassun hauskat hattu kaverit Sir Franz, Lady Marie, King Eric sekä aikuisten ja lasten Bear kylpyhatut. Iloa kesään tuo myös Kiramin uudet kesäiset lippalakit :) Hyviä kylpy- ja saunahetkiä kaikille hattuilijoille :)

Tutustu Kiramin kylpyhattuihin 

 


Kirami 20 vuotta toukokuussa 2021!

Vuodet vierivät ja on aika viettää Kiramin 20-vuotis juhlia. Lue täältä Kiramin tarina ja mitä vuosien varrella on tapahtunut.

 


Katri Lylynperä treenaa Kiramin tehtaalla

- Video kuvattu ennen Covid-19 alkua

Suurella osalla ihmisistä arki muuttui paljon, kun Covid-19 viruksen aiheuttama pandemia alkoi. Urheilijalla infektioiden välttely on aina kuulunut kilpailukauden arkeen. Suomalaisen maastohiihtäjä Katri Lylynperän harjoittelu jatkuu koronasta huolimatta normaalisti. Rentoutumaan hän pääsee kotiin mökille, missä voi uida, saunoa ja paljuilla sekä leikkiä rakkaan Väpä koiransa kanssa. 
Lue lisää Katrin tarinasta - Koronarajoitteita vai normaalia hiihtäjän arkea.

 


Sauna ja palju, parhaat ystävät Suomessa

Sauna ja palju ovat usein erottamattomasti parhaat ystävät: missä on palju, siellä on sauna. Saunan löylyistä on mukava siirtyä pihalle hetkeksi viilenemään, ja pulahtaa pian tasalämpöiseen paljuun rentoutumaan. Palju itsessään on jo nautinto, jonka saunominen kruunaa. Saunan sisällä voi nauttia hiljaisuudesta ja kiukaan sihinästä, kun taas paljussa voi kuunnella ympäröivän luonnon ääniä.

Lue lisää Kiramin FinVision-saunasta

 


ORIGINAL HAZY -  Äidin rentouttava hetki on ponnahduslauta lasten riemuun

Nyt ei ole äidin mielessä kotiaskareet vaan pulahdus paljuun. Äidin rentouttava hetki omassa kotipihassa on kullan arvoinen ja harvinaista herkkua. Kelluva juomateline lipuu kohti äitiä tarjoillen raikkaat kesän kasvikset pikkunälkäiselle herkkusuulle.   

-  Onko parempaa välipalaa kuin “finger foodia” paljussa!  

Silmät kiinni ja ajatukset muihin maailmoihin. Paljun lämmin vesi saa koko kehon tuntumaan kevyeltä.    

-  Olen super nainen ja äiti!  

Lapset vainuavat äidin rauhaisen lepohetken. He päättävät yllättää äidin iloisesti. Hiljaa hiipien ja lopulta juoksuaskeliin kiihdyttäen he hyppäävät altaaseen. Äiti säpsähtää hereille. Rauha on ohi, mutta lasten ilo on läsnä. Mikä voisi olla parempaa kuin lasten nauru ja leikki.   

-  Ilo on irti, nauttikaamme kesästä! 

Lue lisää Kirami Original Hazy -paljusta

 


PREMIUM TINY - Treenien jälkeen grillaten ja paljuillen

Pihat on laitettu, työt on tehty. Nyt on aika grillata ja paljuilla. Isä valmistelee grilliin tulet ja äiti hivuttautuu isän seuraksi kylpemään.   

- Malja ja kunnia yhteiselle ajalle!  

Sopivasti kotiin saapuukin pelaaja Tuominen hymyissä suin jalkapallo treeneistään. Iloinen tervehdys vanhemmille ja voltti jos toinenkin saa ruohon lentämään. Treeneissä meni jälleen hyvin.  

- Nälkä!  

Grillaajan velvollisuus kutsuu. Vesi kielellään poika siirtyy seuraamaan isän grillaamista ja läpikäymään päivän treenaamista, vuorossa on niin sanotusti päivän jälkipelit. Äiti rauhoittaa lopulta tilanteen ja houkuttelee poikaansa hetkeksi rentouttamaan kipeitä treenattuja lihaksiaan. Makkaroiden valmistuttua äiti siirtyy lämpimän tulen viereen ja antaa palloilijalle hieman lisää tilaa paljuun. Isällä on pelisilmää, joten hän tarjoilee nälkäiselle pojalleen makupalan suoraan paljuun.  

- Voi pojat, nyt on viimeistely ja taktiikka kunnossa, pelaaja voi syödä paljussa makkaraa!    

Lue lisää Kirami Original Tiny -paljusta

 


PREMIUM WOODY TINY - Neito paljussa

Teetä siemaillen neito odottelee kylvyn lämpiämistä omenapuun alla . Vesi on sopivaa joten neito pulahtaa paljuun. Kyyhky tuo terveiset - onkohan rakkautta ilmassa?

Siemaus raikkaasta marjaisesta smoothiesta ja kiireinen työviikko on tipotiessään. Neidon kauniit jalat punaisineen varpaankynsineen kertoo kesän olevan tässä ja juuri nyt.

- Rentouttavaa!

Omenapuunkukka putoaa veteen ja kelluu kohti neitoa. Hän nostaa sen hentoisiin käsiinsä ja tuoksuttelee kukkaa hetken ja tuntee - kuinka kesä ja elinvoima on läsnä.

Lue lisää Kirami Premium Woody Tiny -paljusta

 


ORIGINAL TINY - Työpäivän jälkeen on aika rentoutua!  

Aurinko paistaa ja lämmittää miehen ihoa. Viimeinen työpäivä ennen lomaa on takana.  
-  Nyt on aika rentoutua, olen sen ansainnut!   
 
Lämmin kylpy valmistuu miehen puuhaillessa altaan ympärillä vielä viimeisiä asioita paikoilleen.  
-  En malta odottaa!  
 
On aika pulahtaa lämpimään veteen ja ottaa siemaus konjakista, mikä kruunaa päivän. Mies ummistaa silmänsä. Sillä välin vaimo saapuu töistä ja näkee aviomiehensä nauttivan pihalla elämästään. Vaimon mielestä aviomies tarvitsee iloista seuraa, ja hän vaihtaa nopeasti uimapukuun. Lämmin pusu otsalle saa aviomiehen heräämään ja hymyn leviämään huulille.  
-  Rakas vaimo, tule kanssani kylpyyn samaan ammeeseen!   

Vaimo menee miehensä seuraksi paljuun. Rupatellen päivän tapahtumista ja kippistäen kesäpäivän kunniaksi he aloittavat ihanan lomansa.  

Kippis ja hyvää lomaa sinulle!

Lue lisää Kirami Original Tiny -paljusta

 


KIRAMIN KESÄKUVAUKSET RYMÄTTYLÄSSÄ

Yhteistyön sujuessa kuvauksista tulee onnistumisen tunteita ja loistava fiilis koko porukalle. Kiramin kesäkuvaukset olivat isoimmat, mitä koskaan on järjestetty. Yhteistyökumppaneiksi lähti useita yrityksiä, jotka sponsoroivat päivään erilaisia tuotteita ja palveluita. Kuvattavina olivat kaikki Kiramin kevään ja kesän palju-uutuudet, mukaan lukien juuri valmistunut lippulaiva Premium Pearly upealla kuparisella ulkokuorella. 

Lue koko kesäkuvaus tapahtuma

 


KIRAMI PEARLY - Laatuaikaa paljussa meren rannalla

Illansuussa fiilistellään romanttisissa merkeissä pariskunnan viettäessä laatuaikaa merimaiseman läheisyydessä. 

-Nauti kesästä ja iloitse pienistä hetkeistä!

Lue lisää Kirami Pearly -paljusta

 


KIRAMI STEADY - paljuttelussa on kyse rentoutumista.

Paljuilussa on rentoutus kaiken ydin, ja kuvauksissa oleva naisryhmä rentoutuikin sielun voimin kylpiessään metsän siimeksessä Hoitohuone Sinjan äänimaljojen soidessa.

Lue lisää Kirami Steady -paljusta

 


KIRAMI PEARLY - Laita itsesi likoon!

Riemua ja pelinälkää saatiin aikaiseksi Kimblen voimin, kun nuoret aikuiset pääsivät pelin makuun.

Lue lisää Kirami Pearly -paljusta

 


KIRAMI FAMILY L - Lasten syntymäpäivät paljussa

Lasten syntymäpäiväkutsut ja isovanhempien kanssa laatuajan vietto sulattivat kuvausten seuraajienkin sydämet. “Partymama-Sinin” näppärät kädet loihtivat koristelut lasten syntymäpäiville.

Lue lisää Kirami Family L -paljusta

 


KIRAMI FAMILY M - Rentoutus kohdillaan!

Urheilijanuorukaisen lihashuolto sujui Waterbass-kaiutinta kuunnellessa uuteen Purye Clothing -niskatukeen nojautuen. Elämä on huippua :)

Lue lisää Kirami Family M -paljusta

 


KIRAMI BREEZY - Poikien aktiviteettipäivä

Sanotaan, että Suomi on maailman onnellisin maa. Nämä suomalaiset kaverit tietävät, mikä tekee päivästä hauskaa ja rentouttavaa.

- Nauru pidentää ikää :) 

 

Lue lisää Kirami Breezy -paljusta


KIRAMIN TV KESÄMAINOS 2020

 

 


KIRAMI TUBBAR 2

Kiramin suunnittelema tyylikäs, kelluva juomateline. Kiramin juomatelineet ovat laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä. Ne eristävät kylpyvedestä hohkaavan lämmön, ja pitävät juomat raikkaan kylminä. Tuotteet toimivat myös hauskana elementtinä uidessaan kylpijöiden välissä. Kenenkään ei tarvitse toimia virvokkeiden välittäjänä, kun juomat ovat aina käden ulottuvilla. Telineissä on myös merkityt lasipaikat, jotka auttavat kylpijää löytämään oman lasinsa juomatelineen liikkumisesta huolimatta. Juomateline on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tutustu lisää Tubbar 2 kelluvaan juomatelineeseen.

 


GRANDY JA FINNVISION-SAUNA PORVOOSSA

Kirami oli elokuussa vierailemassa asiakkaan luona Porvoossa, missä Blomqvistin viisihenkinen perhe nauttii paljuttelusta ja saunomisesta läpi vuoden. Urheilulliselle perheelle palju ja sauna toimivat myös hyvänä palautuksena treenien jälkeen. Lue lisää blogista!

 


VIELÄKÖ NIITÄ PALJUJA MENEE?

Tämä on yleisin kysymys mitä Kiramin myyjälle esitetään.

Mutta minkälaisia kysymyksiä lentopalloilijat tai maastohiihtäjät saavat?

Kiitos yhteistyökumppaneillemme, VaLePan lentopallojoukkueelle, maastohiihtäjä Katri Lylynperälle ja Niran Kimmo Heikkilälle.

Lue lisää Katrista

Lue lisää VaLePasta 

 


KIRAMIN JOULU

Joulun alla Kiramin tontut, joulupukki ja muori häärivät sekä temppuilevat yhdessä iloisin mielin. Katso kuinka touhukas joukko ja vikkelän kekseliäs Frans tonttu saavat vipinää ja vilskettä Kiramin terassilla aikaan.

Kiitos myös yhteistyökumppanillemme K-kaupan Satu Ojala-Kuusiniemelle osallistumisesta iloiseen joulun odotukseen.

Lue myös asiakastarina - Joulusaunan lisäksi tunnelmalliseen joulupaljuun

 


KIRAMIN TALVI

Talvi on riemua ja touhua täynnä niin lapsilla kuin lastenmielisillä. Kylpemistä, grillaamista ja ihanaa ydessä olemista ei voi vastustaa kukaan vaikka pakkaset paukkuisi. Raikkaasta ulkoilmasta voi aina nauttia iloisin mielin. 

Lue myös - kuinka Talvella grillaaminen on yhtä helppoa kuin kesällä

Kiitos Jesse Söderlundille talvisista grilliherkuista!

 


OUTSTANDING BY KIRAMI BBQ PARTY

Jessen mukaan Roasty Bossissa parasta on se, että se on tarpeeksi iso, joten siihen mahtuu paljon raaka-aineita kerralla ja siitä saa hyvän ja tasaisen lämmön, kun liikuteltava ritilä auttaa lämmön säätelyssä.

Lue kuinka Roasty-Boss on kestävä monikäyttöinen grilli

 


Outstanding Triholdy by Kirami Activation

Teräs tuo pihoille trendikästä industrial-henkeä, mutta on silti siro ja moneen tyyliin sopiva. Vain mielikuvitus ja pihan tai terassin koko ovat rajana sille, mitä voit Triholdyn kanssa saada aikaan.

Lue lisää kolmionmuotoisesta Outstanding Triholdy teräselementistä 

 


KIRAMI YRITYSESITTELY 2018

Kirami Oy on Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja. Menestyksemme perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja asiakaslähtöiseen ajattelutapaan.

Lue lisää Kiramin tarinasta

 


VaLePa: MAKING A HOT TUB
 

VaLePan pojat ovat taitavia lentopalloijoita, mutta taidot eivät lopu lentopalloiluun. Jos haaveena on tehdä palju, niin sitten se tehdään. Katso videoilta miten siinä oikein lopulta kävi?

Lue myös - Onnistuiko VaLePan lehtopalloilijoilta Kirami-paljun valmistus?

 


KIRAMIN SYKSY

Syksy ei tarkoita sitä että mökin ovet tarvitsee lyödä lukkoon ja omistajien siirtyä talviunille. Katso kuinka iloiset eläkeläiset ottavat ilon irti elämästä ja nauttivat täysin sydämin mahtavasta syksyisestä päivästä. Videolla saattaa myös uiskennella utelias käärme rouva.

Kiitos Jesse Söderlundille syksyisitä grilliherkuista ja kiitos ihanille eläkeläisillemme pitkästä kuvauspäivästä!

Lue myös - Kuinka kannattaa palju valmistelella tulevaa talvea varten

 


OUTSTANDING AUTUMN BBQ

Onnistuneen grillauksen takaavat kunnon välineet ja herkulliset raaka-aineet. Kiramin Outstanding-valikoimasta löydät ainutlaatuiset teräsgrillit ja tulisijat, jotka kestävät säässä kuin säässä. Ne on valmistettu CORTEN-erikoisteräksestä, joka patinoituu kauniin ruosteen väriseksi ja antaa grilleille ronskin rustiikkisen ulkoasun. Outstanding-tuotteiden kanssa nautit tunnelmallisesta yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta.

Lue myös - Parhaat vinkit grillauskauteen

 


PERHEEN KESÄPÄIVÄ KIRAMI-TUOTTEIDEN PARISSA

Mukava kesäinen päivä perheen kesken pyöräilessä, leikkiessä, grillatessa ja paljussa kylpiessä. 

Lue lisää Kiramin tuotteista

 


KESÄILLAN LÄMPIMÄT FIILIKSET KIRAMIN FAMILY-PALJUSSA

Kirami FAMILY - koko perheen kylpytynnyri, joka sopii myös kahden hetkisiin romanttisiin hetkiin.

Lue lisää - Kirami Family - koko perheen kylpytynnyri

 


KIRAMI PALJUVALIKOIMA MAINOS

Tv mainos Kiramin paljuista ja kylpytynnyreistä.

Tutustu paljuvalikoimaan