Warmer feelings.

Sauna ja palju ovat usein erottamattomasti parhaat ystävät: missä on palju, siellä on sauna. Tutustu myös Kiramin ronskin rautaiseen Outstanding by Kirami tuoteperheeseen, josta löytyy tuotteita grillaukseen ja pihasisustukseen.

Kylpytynnyrit Lisätarvikkeet Outstanding by Kirami Sauna

Kylpytynnyrit

Front product lift: Original 2

PERINTEINEN
Original

Kirami Original on aidon kylpytunnelman alkulähteillä. Perinteisten ja konstailemattomien paljujen laatu syntyy valikoiduista materiaaleista ja viimeistelystä.

Front product lift: Comfort 2

HUOLETON
Comfort

Kirami Comfort tarjoaa nautinnollisia kylpyhetkiä vaivattomasti. Helppohoitoiset ja huolettomat muovitynnyrit ovat aktiivisen kylpijän valinta.

Front product lift: Premium 2

YLELLINEN
Premium

Premium-sarjan tuotteet ovat Kiramin lippulaivoja. Niissä muotoilu, teho ja käyttömukavuus edustavat korkeinta laatua.

Nostot: Suuri

Ainutlaatuinen Kirami FinVision -sauna tuo luksusta tavalliseen arkeen. Talvella saunan suuren ikkunaseinän läpi voi ihastella tähtitaivasta, ja kesällä nauttia valoisista illoista.
Outstanding-tuotteet syntyivät koska kaipasimme kestäviä, käytännöllisiä ja esteettisiä nautinnollisen elämän mahdollistajia kodin ja mökin pihamaille.
Yleisimpiä lisävarusteita ovat kannet, juomatelineet, vedenhoitotuotteet ja tekstiilit. Kaikki hyvin suunniteltuina ja valmiina lisäämään kylpynautintoa.

Kirami kehitti uuden saunan eurooppalaiseen makuun

Maailman suurimman paljuvalmistajan, sastamalalaisen Kiramin tuotevalikoima laajenee uudella saunalla. Kirami FinVision -sauna Nordic misty toimii sekä perinteisenä saunana että kylpylöiden höyryhuoneen tunnelmaa henkivänä rentoutumispaikkana. Erityisesti Euroopan markkinoille suunnattu sauna kuljetetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna ja täysin käyttövalmiina. Lue lisää Kirami FinVision -sauna Nordic mistystä

 

Blogi

Franken SPA | Kiramin paljut ja saunat valtavalla näyttelyalueella
Franken SPA | Kiramin paljut ja saunat valtavalla näyttelyalueella
Bernhard Selig Bambergin läheltä rakastaa saunaa ja hyvinvointia. Lue blogista, miten hän löysi Kiramin ja teki kutsumuksestaan ammatin Franken SPA:n kanssa.

Maarit Pihko on tehnyt pitkän työuran asiakaspalvelun parissa. ”Toinen haaveammateistani oli matkatoimistovirkailija ja sitä työtä teinkin yli 15 vuotta. Matkatoimistosta siirryin pankkialalle ja siellä työskentelin yli 10 vuotta. Matkailu on aina kiinnostanut minua ja erityisesti Italia on lähellä sydäntäni. Olen käynyt siellä monet kerrat ja aina löytyy uutta nähtävää ja uusia paikkoja, joissa haluaa käydä. Kansalaisopistossa olen opiskellut Italian kielen alkeita, joten hiukan ymmärrän kieltä”, Maarit kertoo.

Onko sinulla kysymyksiä kylpytynnyreistä? Olemme keränneet sivuillemme vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Lue lisää ja lataa FAQ-esite sivuiltamme!
Meille Kiramilla on tärkeää, että paljun hankinta on sujuvaa. Olemme kehittäneet apuvälineen paljun valintaa varten ja helpottaneet asiointia jälleenmyyjiemme kanssa lisäämällä ladattavat tuotekortit kotisivuillemme.

Kirami Hot Tub Designer

Haluatko testata miltä palju näyttää pihallasi? Kirami Hot Tub Designer suunnitteluohjelmalla voit luoda haluamasi paljukokonaisuuden ja testata miten palju sopii omalle pihallesi.

Tutustu sovelluksen käyttöön.

Etsitkö edullista kylpytynnyriä? Tarjoukset-sivultamme löydät Kirami Oy:n tehtaan tarjoukset paljujen varastokappaleista sekä jälleenmyyjien myymälöiden erikoistarjoukset.
Tuotekuvastosta löydät kaikki Kiramin laadukkaat, helppokäyttöiset ja helppohoitoiset tuotteet elämästä nauttimiseen. Tutustu laajaan valikoimaamme kylpytynnyreitä, huippusuosittuihin Kirami FinVision -saunoihin, kestäviin Outstanding-sarjan grilleihin, ulkotuliin ja pihasisustustuotteisiin sekä monenlaisiin lisätarvikkeisiin.
Maailman suurimman paljuvalmistajan, sastamalalaisen Kiramin tuotevalikoima laajenee uudella saunalla. Kirami FinVision -sauna Nordic misty toimii sekä perinteisenä saunana että kylpylöiden höyryhuoneen tunnelmaa henkivänä rentoutumispaikkana.
 

Lisää päivityksiä löydät Kiramin Sosiaalisen median kanavista!

facebook FACEBOOK

instagram INSTAGRAM

hashtag WARMERFEELINGS