Sauna on olennainen osa suomalaista kulttuuria. Lue, kuinka saunomistavat ovat kehittyneet ja miksi yhteiset löylyt antavat toivoa juuri kriisiaikoina.
AdventureSPA on kasvanut tasaisesti aloitettuaan Kiramin kylpytynnyrien jälleenmyyjänä vuonna 2011. Katsotaanpa, mitä yritykselle nyt kuuluu!

 

Z.E.N., Zone Espace Naturel, sijaitsee Hambachissa, Sarregueminesin kunnassa, joka sijaitsee Grand Estin suuralueeseen kuuluvalla Lorrainen alueella. Yritys myy ensisijaisesti Kiramin suomalaisia kylpytynnyreitä ja saunoja.

Zone Espace Naturelin omistaja on kouliintunut yrittäjä Eric Gross.

Bernhard Selig Bambergin läheltä rakastaa saunaa ja hyvinvointia. Lue blogista, miten hän löysi Kiramin ja teki kutsumuksestaan ammatin Franken SPA:n kanssa.

Maarit Pihko on tehnyt pitkän työuran asiakaspalvelun parissa. ”Toinen haaveammateistani oli matkatoimistovirkailija ja sitä työtä teinkin yli 15 vuotta. Matkatoimistosta siirryin pankkialalle ja siellä työskentelin yli 10 vuotta. Matkailu on aina kiinnostanut minua ja erityisesti Italia on lähellä sydäntäni. Olen käynyt siellä monet kerrat ja aina löytyy uutta nähtävää ja uusia paikkoja, joissa haluaa käydä. Kansalaisopistossa olen opiskellut Italian kielen alkeita, joten hiukan ymmärrän kieltä”, Maarit kertoo.

Tagit