Z.E.N., Zone Espace Naturel, sijaitsee Hambachissa, Sarregueminesin kunnassa, joka sijaitsee Grand Estin suuralueeseen kuuluvalla Lorrainen alueella. Yritys myy ensisijaisesti Kiramin suomalaisia kylpytynnyreitä ja saunoja.

Zone Espace Naturelin omistaja on kouliintunut yrittäjä Eric Gross.

Bernhard Selig Bambergin läheltä rakastaa saunaa ja hyvinvointia. Lue blogista, miten hän löysi Kiramin ja teki kutsumuksestaan ammatin Franken SPA:n kanssa.

Maarit Pihko on tehnyt pitkän työuran asiakaspalvelun parissa. ”Toinen haaveammateistani oli matkatoimistovirkailija ja sitä työtä teinkin yli 15 vuotta. Matkatoimistosta siirryin pankkialalle ja siellä työskentelin yli 10 vuotta. Matkailu on aina kiinnostanut minua ja erityisesti Italia on lähellä sydäntäni. Olen käynyt siellä monet kerrat ja aina löytyy uutta nähtävää ja uusia paikkoja, joissa haluaa käydä. Kansalaisopistossa olen opiskellut Italian kielen alkeita, joten hiukan ymmärrän kieltä”, Maarit kertoo.

Tagit

Konsta Katajisto on kotoisin Sastamalasta. Itseään ”urheiluhulluna” kuvaavan viennin myyjän tie johti opiskelujen jälkeen Tampereen kautta takaisin kotikunnuille. ”Kiramille päädyin töihin tradenomi opintojen päätyttyä Turussa ja työpaikan vaihdon tullessa ajankohtaiseksi muuton johdosta. Heti työpaikkailmoituksen nähtyäni innostuin mahdollisuudesta löytää työpaikka kotipaikkakunnalta”, Konsta kertoo. 

Tagit

Emil Sjölund asuu Turussa ja työskentelee siellä Kiramin uudella vientikonttorilla. ”Olen pidemmän aikaa tuntenut Rantasen perheen. He pyysivät minua kiireisen kesän takia tehtaalle valmistamaan kylpytynnyreitä, missä minä sen jälkeen olen viettänyt monta viikonloppua. Se oli mukavaa puuhaa ja käyn vieläkin tehtaan puolella, jos he tarvitsevat lisämiehitystä”, Emil selittää.

Tagit