Asiakastarina

ReGo tarjoaa maisemasuunnittelu-, puutarhanhoito- ja tierakennuspalveluita Brandenburgin alueella. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat myös Kiramin kylpytynnyrit ja saunat. Lue lisää ReGosta!
Keksijä Janne Käpylehto seilasi Kiramin kylpytynnyrissä Helsingistä Tallinnaan. Mukana matkalla oli myös Ville Haapasalo. Lue, miten palju selviytyi matkasta.
Kiramin kevään/kesän uudet paljumallit kuvattiin Rymättylässä 16.6.2019 kesäisissä olosuhteissa. Kiramin omien tuotteiden rinnalla kuvauksia sponsoroivat useat yritykset huipputuotteillaan tai palveluillaan. Lue lisää!
Kiramin kylpytynnyrit ovat esillä Peurungassa saunanlämmityksen MM-kisoissa 6. heinäkuuta. Tule tutustumaan ja kokeilemaan paljuja tapahtuman messualueelle.
Keittiömestari Jesse Söderlund suosittelee lämpimästi grillaamista talvella. Grillin ääressä saa raikasta ilmaa, yhdessäoloa ja herkullista ruokaa. Lue lisää!
Puustisen perheen mukaan paras hetki kylpemiseen on talvella lumisateen aikana, joten palju lämmitetään myös jouluna. Lue lisää ja katso tunnelmalliset kuvat!
Seppänen-Vainion perhe vaihtoi hyvin palvelleen puupaljun muoviseen, led-valaistuun paljuun. Vanha kylpytynnyri jatkaa elämäänsä uudessa kodissa. Lue lisää!
Lempääläläinen Mico ihastui paljuiluun ystävänsä syntymäpäivillä ja päätti itse kerätä rahat oman kylpytynnyrin hankintaan.
Yksi Kiramin vanhimmista asiakkaista on Mika Eerolan ohjelmapalveluyritys Sydän-Hämeen Safarit, joka toimii Pälkäneellä keskellä Hämettä, luonnonkauniilla paikalla Mallasveden rannalla.
Erja Vauranoja ja Juha Jokipii vihittiin pariskunnan kotona Sastamalassa 29.7.2017. Kesäisille häille persoonallista maustetta antoivat kylpytynnyri ja Kirami. Milla ja Ari Salmelan avioliittoa juhlistettiin 5.8.2017 Mikkelissä. Tärkeässä roolissa The Salmelat -häissä olivat Kiramin ämpärit.