Asiakastarina

Kylpytynnyristä voivat nauttia myös perheen nelijalkaiset ystävät. Katso, miten vettä rakastava Onni-koira suoritti näyttävän uimahypyn Kiramin paljuun.

 

Pihat on laitettu, työt on tehty. Nyt on aika grillata ja paljuilla. Isä valmistelee grilliin tulet ja äiti hivuttautuu isän seuraksi kylpemään.   

- Malja ja kunnia yhteiselle ajalle!  

Sopivasti kotiin saapuukin pelaaja Tuominen hymyissä suin jalkapallo treeneistään. Iloinen tervehdys vanhemmille ja voltti jos toinenkin saa ruohon lentämään. Treeneissä meni jälleen hyvin.  

- Nälkä!  

Nyt ei ole Äidin mielessä kotiaskareet vaan pulahdus paljuun. Lapset vainuavat äidin rauhaisen lepohetken. He päättävät yllättää äidin iloisesti.
René Schwarz on puoliksi suomalainen ja kaksinkielinen. Hän kirjoittaa saksankielistä suomiblogia FinnTouch.de. Kiramin blogissa hän kertoo siitä, kuinka hän näki koronakriisin mahdollisuutena kehittää uusia ideoita.
Rakas vaimo, tule kanssani kylpyyn samaan ammeeseen!   
Äänimaljarentoutusta kutsutaan joskus myös sointu- tai äänikylvyksi. Mikä sen ihanampaa kuin tuplakylpy paljussa kera harmonisten äänten.
Kirami toivottaa hyvää ja rentouttavaa kesää!
Näyttelijä, sekatyömies ja Muumipapan ääni rentoutuu mökillä halkoja hakaten ja paljussa istuen. Samalla syntyy uusia ideoita. Lue lisää Villen ajatuksista!
Suurella osalla suomalaisista arki muuttui paljon, mutta urheilijalla melko vähän Covid-19 virus pandemian alkaessa. Infektioiden välttely on aina kuulunut huippuhiihtäjän kilpailukauden arkeen. Lue lisää Kiramin blogista!
Yritin miettiä, että miten ihmeessä saan lapsille jotain kivaa viikonloppuohjelmaa eristäytymisen aikana, kun kaikki paikat paitsi koti ja ulkoilma on kielletty. Sitten keksin, että järjestän heille kotikylpyläillan. Lue lisää blogistamme.