Asiakastarina

Survivalisti Valerjan Romanovski tutkii ihmiskehon rajoja ja mahdollisuuksia. Häntä tukee Kiramin kylpytynnyrien jälleenmyyjä Vingberg Polska. Lue lisää!
Vesiliikunta hellii niveliä ja rentouttaa kehoa. Vesijumpan voi tehdä myös paljussa omalla kotipihalla. Katso videolta fysioterapeutin suunnittelema vesijumppa paljussa.
Kiramin asiakkaat hankkivat peruuntuneen häämatkan tilalle paljun. Idearikas pariskunta päätti tehdä myös erilaisen piparkakkutalon. Katso kuvat piparipaljusta!
Riitta Okkonen ja hänen miehensä Jukka omistavat lomamökin Itävallassa, missä heillä on ollut jo monta vuotta Kiramin palju. Kesän pariskunta viettää kotonaan Suomessa, jossa he ovat rakentaneet Riitan vanhempien aiemmin omistamasta, idyllisten maisemien ympäröivästä maatilasta ihanan lomakartanon. Lue, miksi myös lomakartanossa piti olla palju…
Kylpytynnyristä voivat nauttia myös perheen nelijalkaiset ystävät. Katso, miten vettä rakastava Onni-koira suoritti näyttävän uimahypyn Kiramin paljuun.

 

Pihat on laitettu, työt on tehty. Nyt on aika grillata ja paljuilla. Isä valmistelee grilliin tulet ja äiti hivuttautuu isän seuraksi kylpemään.   

- Malja ja kunnia yhteiselle ajalle!  

Sopivasti kotiin saapuukin pelaaja Tuominen hymyissä suin jalkapallo treeneistään. Iloinen tervehdys vanhemmille ja voltti jos toinenkin saa ruohon lentämään. Treeneissä meni jälleen hyvin.  

- Nälkä!  

Nyt ei ole Äidin mielessä kotiaskareet vaan pulahdus paljuun. Lapset vainuavat äidin rauhaisen lepohetken. He päättävät yllättää äidin iloisesti.
René Schwarz on puoliksi suomalainen ja kaksinkielinen. Hän kirjoittaa saksankielistä suomiblogia FinnTouch.de. Kiramin blogissa hän kertoo siitä, kuinka hän näki koronakriisin mahdollisuutena kehittää uusia ideoita.
Rakas vaimo, tule kanssani kylpyyn samaan ammeeseen!   
Äänimaljarentoutusta kutsutaan joskus myös sointu- tai äänikylvyksi. Mikä sen ihanampaa kuin tuplakylpy paljussa kera harmonisten äänten.