Asiakastarina

René Schwarz on puoliksi suomalainen ja kaksinkielinen. Hän kirjoittaa saksankielistä suomiblogia FinnTouch.de. Kiramin blogissa hän kertoo siitä, kuinka hän näki koronakriisin mahdollisuutena kehittää uusia ideoita.
Rakas vaimo, tule kanssani kylpyyn samaan ammeeseen!   
Kirami toivottaa hyvää ja rentouttavaa kesää!
Äänimaljarentoutusta kutsutaan joskus myös sointu- tai äänikylvyksi. Mikä sen ihanampaa kuin tuplakylpy paljussa kera harmonisten äänten.
Näyttelijä, sekatyömies ja Muumipapan ääni rentoutuu mökillä halkoja hakaten ja paljussa istuen. Samalla syntyy uusia ideoita. Lue lisää Villen ajatuksista!
Suurella osalla suomalaisista arki muuttui paljon, mutta urheilijalla melko vähän Covid-19 virus pandemian alkaessa. Infektioiden välttely on aina kuulunut huippuhiihtäjän kilpailukauden arkeen. Lue lisää Kiramin blogista!
Yritin miettiä, että miten ihmeessä saan lapsille jotain kivaa viikonloppuohjelmaa eristäytymisen aikana, kun kaikki paikat paitsi koti ja ulkoilma on kielletty. Sitten keksin, että järjestän heille kotikylpyläillan. Lue lisää blogistamme.
Joskus asiakas kaipaa apua pihan suunnittelussa ja kylpytynnyrin paikan valinnassa. Tällöin kannattaa kutsua avuksi pihasuunnittelija. Lue lisää blogistamme.
Tulevana talvena Lylynperä tähtää maailmancupin kilpailuihin ja SM-hiihtoihin. Kisojen välissä hän rentoutuu Kiramin paljussa. Lue lisää hiihtäjän kuulumisia.
Kulmikas Grandy-palju ja upea FinVision-sauna istuvat kauniisti asiakkaan pihamaisemaan. Lue, miten Blomqvistit päätyivät hankkimaan sekä paljun että saunan.