Asiakastarina

Keittiömestari Jesse Söderlund suosittelee lämpimästi grillaamista talvella. Grillin ääressä saa raikasta ilmaa, yhdessäoloa ja herkullista ruokaa. Lue lisää!
Puustisen perheen mukaan paras hetki kylpemiseen on talvella lumisateen aikana, joten palju lämmitetään myös jouluna. Lue lisää ja katso tunnelmalliset kuvat!
Seppänen-Vainion perhe vaihtoi hyvin palvelleen puupaljun muoviseen, led-valaistuun paljuun. Vanha kylpytynnyri jatkaa elämäänsä uudessa kodissa. Lue lisää!
Lempääläläinen Mico ihastui paljuiluun ystävänsä syntymäpäivillä ja päätti itse kerätä rahat oman kylpytynnyrin hankintaan.
Yksi Kiramin vanhimmista asiakkaista on Mika Eerolan ohjelmapalveluyritys Sydän-Hämeen Safarit, joka toimii Pälkäneellä keskellä Hämettä, luonnonkauniilla paikalla Mallasveden rannalla.
Erja Vauranoja ja Juha Jokipii vihittiin pariskunnan kotona Sastamalassa 29.7.2017. Kesäisille häille persoonallista maustetta antoivat kylpytynnyri ja Kirami. Milla ja Ari Salmelan avioliittoa juhlistettiin 5.8.2017 Mikkelissä. Tärkeässä roolissa The Salmelat -häissä olivat Kiramin ämpärit.
Lasten kanssa kylpytynnyrin käytön valvonta on hyvin tärkeää. Lue lisää paljun turvallisesta käytöstä lasten kanssa blogistamme!
Meillä oli edessä joko paljun tai porealtaan hankkiminen, mutta päädyimme paljuun. Se on lapsille mukavampi, kun siinä on tilaa vaikka pulikoida. Lue lisää!
Kiramilla oli ilo olla yhteistyössä Aikun kanssa kesällä 2012, jolloin Aino-Kaisan Kivitasku-taloon asennettiin Kirami Premium Ultima M palju. Innokkaaksi kylpijäksi paljastunut Saarinen on nyt ehtinyt paljutella reippaan kaksi vuotta ja ilmeisesti se on pitänyt lihakset hyvässä vireessä.