Syksyn tullen ei tarvitse jäädä neljän seinän sisälle, vaan voi nauttia luonnosta, läheisten seurasta, saunasta ja paljun lämmöstä.
Keittiömestari Jesse Söderlund suosittelee lämpimästi grillaamista talvella. Grillin ääressä saa raikasta ilmaa, yhdessäoloa ja herkullista ruokaa. Lue lisää!
Onnistuneen grillauksen takaavat kunnon välineet ja herkulliset raaka-aineet. Kiramin Outstanding-valikoimasta löydät ainutlaatuiset teräsgrillit ja tulisijat, jotka kestävät säässä kuin säässä.
Valssiteräksestä valmistettu Iron Monster -paistorauta toimii sekä grillinä että tulisijana. Lue lisää sivuiltamme!
Grillaaminen talvella? Ja miksi ei? Miksi meidän pitäisi lopettaa grillatun ruuan nauttiminen talvella? On olemassa monia hyviä syitä miksi talvella kannataa grillata.
Kiramin uusi tuote Freedom ulkotuli&grilli on valmistettu Suomen vaihtelevat säät kestävästä Corten-teräksestä. Lue lisää blogista!
Outstanding-tuotteet syntyivät, koska niiden oli pakko syntyä. Kaipasimme kodin ja mökin pihamaille käytännöllisiä ja esteettisiä nautinnollisen elämän mahdollistajia, jotka kestävät aikaa ja trendejä. Päätimme ajatella tuttuja asioita hieman toisin, ja nyt valikoimissamme ovat kylpytynnyrien lisäksi grilli, ulkotuli ja Triholdy-sisustusihme.
Olen jo pitkään kaivannut grillaukseen tarpeeksi isoa, kestävää ja monikäyttöistä pihagrilliä, joka kestäisi Suomen vaihtelevissa säissä. Toiveideni grilliä ei kuitenkaan ollut saatavilla, joten me Kiramilla päätimme valmistaa sellaisen. Roasty Boss -grillissä syntyy paras maku, sillä siinä voi käyttää puita sekä hiiliä. Usein lämmönsäätö on hiiligrilleissä hankalaa, joten päätimme ratkaista senkin ongelman. Roasty Bossissa grilliritilää pystyy helposti siirtämään suhteessa tulipesään nopean lämmönsäädön takaamiseksi. Halusin samasta syystä grilliin myös ritilän portaattoman korkeudensäädön. Roasty Bossissa ritilä on kaksinkertainen, jotta sitä voi käyttää kalahalsterina ja ritilän voi kallistaa halstrausasentoon. Grilli on myös tarpeeksi suuri, jotta siinä voi kerralla grillata ruuat isollekin porukalle.
Kasvilava, klapiteline, näkösuoja, tilanjakaja – Kiramin Suomessa valmistettu Triholdy on monitoiminen ihmekolmio pihasisustukseen. Triholdy-moduuleista voi rakentaa lukuisia erilaisia yhdistelmiä. Triholdy on valmistettu Corten-teräksestä, joka patinoituu rouhean ruosteen sävyiseksi.