Taina Hujo-Oittinen

 

Kahden prinsessan äiti viennin eksperttinä

 

Taina Hujo-Oittinen päätyi Kiramille soittamalla rohkeasti kysyäkseen töitä, jonka seurauksena hän tuli tehtaalla käymään ja sai työpaikan. Tapahtumasta on kulunut jo reilu 10 vuotta.

Tainan moniin työtehtäviin kuuluu vientimyynti ja muut vientikauppaan liittyvät tehtävät sekä viennin markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus. Tainasta kovin moni päivä ei ole tavanomainen. Päivä alkaa aina sähköpostien lukemisella, jonka jälkeen hän hoitaa asiat kiireysjärjestyksessä. Tämän jälkeen hän katsoo, mitä päivä tuo tullessaan. Yleensä päivään liittyy tilausten käsittelyä ja seurantaa tuotannossa, kuljetusten suunnittelua ja järjestelyä. Yllämainittujen  asioiden tiimoilta hän on myös yhteydessä asiakkaisiin.

Tainasta työssä on mukavaa se, että  kaikki päivät ovat erilaisia. Hän mainitsee myös kaikki mukavat asiakkaat ja työkaverit yhtenä vaikuttavana tekijänä työssä viihtymiselle. Kiramilla on Tainasta rento ja hulvaton työyhteisö.

Kahden pikkuprinsessan äitinä Taina ei paljoa ehdi harrastamaan, mutta hän käy mielellään jumpassa ja tekee käsitöitä: ompelee, virkkaa ja askartelee.