Millaista saunakulttuuri on ulkomailla ja miten saunominen onnistuu Monacossa? Lue Valtteri Bottaksen mietteitä ja kokemuksia Kirami FinVision -saunasta.
Sisustussuunnittelija Minna Haapakoski integroi Chill-paljun vapaa-ajanasuntonsa terassiin. Lue Minnan kokemuksista ja ota vinkit paljun sijoitteluun.
Kiramin sponsoroimalla kesäreissullaan Suomi-bloggaaja René Schwarz piipahti tehtaalla Sastamalassa, tutustui FinVision -saunaan ja striimasi Kiramin paljusta. Lue lisää blogissa!
Näyttelijä, sekatyömies ja Muumipapan ääni rentoutuu mökillä halkoja hakaten ja paljussa istuen. Samalla syntyy uusia ideoita. Lue lisää Villen ajatuksista!
Almost Heaven Saunas tuo Kiramin paljuja Yhdysvaltojen markkinoille. Lue enemmän Pohjois-Amerikan sauna- ja kylpykulttuurista!
Nykyään melkein jokaisen Suomessa olevan vuokramökin pihalla on kylpytynnyri, eikä siitä välttämättä tarvitse maksaa ekstraa.
Cantick Head Lighthouse tarjoaa perinteisen suomalaisen sauna- ja kylpytynnyrikokemuksen upeissa maisemissa. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta kohteesta.
Janne Käpylehto on rakentanut jo 60 jääkarusellia. Nyt hän sai jälleen kerran pyörimään maailman suurimman jääkarusellin ja Kiramin paljun. Lue, minkälaisia haasteita tuli tällä kertaa vastaan ja kuinka maailmanennätys kuitenkin onnistui Lappajärvellä.
Valerjan Romanovski selviytyi 50 päivän kokeestaan Lapissa kylmien ja lämpimien kylpyjen avulla. Lue lisää puolalaistutkijasta ja hänen tutkimuksestaan!
Suomalainen sauna on elämys maailmalla. Tätä ajatusta Sauna from Finland -verkosto viestii eteenpäin. Lue lisää, miten verkosto voi olla avuksi yrityksille kansainvälisillä markkinoilla.