Kirami oli tänä vuonna näkyvästi esillä eri medioissa pitkin vuotta. Eniten mediahuomiota keräsi kesällä tehty tempaus, jossa näyttelijä Ville Haapasalo ja keksijä Janne Käpylehto seilasivat paljulla Helsingistä Tallinnaan.
Tagit

Kirami tuo markkinoille enemmän uutuuksia kuin viimeiseen 10 vuoteen

 

Kevätmessuilla voi tutustua valmiina moduulina toimitettavaan FinVision-saunaan | Kirami
Kevätmessuilla voi tutustua valmiina moduulina toimitettavaan
Blogistamme voit kurkata missä kaikkialla Kiramin tuotteet näkyivät viime vuonna. Bongasitko sinä jonkun jutun, jossa näkyi tuotteemme?
Tagit
Porin asuntomessuilla voi tutustua Kiramin paljuihin ja Outstanding-tuotteisiin aidossa asuinympäristössä. Lue lisää ja tule käymään Porissa!
Tagit
Missä kaikkialla Kirami oli mukana mediassa vuonna 2017? Tässä muutamia lehdistö ja media otteita kuluneelta vuodelta 2017. Paljon on tapahtunut ja toivottavasti tulevanakin vuonna tulee kaikkea mukavaa tapahtumaan monella eri saralla.
Tagit
Osa Kiramin väestä kävi tutustumassa Mikkelin asuntomessujen 2017 tarjontaan jo niiden avajaispäivänä. Saimaan rannalla tunnelma oli katossa ja hyistä kesäsäätä pääsi pakoon uudentuoksuisten kotien lämpöön. Monessa kohteessa on panostettu ulkoiluun ja pihasuunnitteluun. Vaikutuimme eritoten prameista terasseista, niiden varustelusta ja pihojen toteuttamisesta. Kylpytynnyrit tai muut rentoutumiseen tarkoitetut tuotteet ovat edustettuna valtaosassa kohteita.
Tagit