Pitkän pimeän talven jälkeen valoisat kesäyöt saavat pohjoismaalaiset hulluttelemaan: juhannusperinteisiin kuuluu kaikkea kylpemisestä juhannustaikoihin asti.
Tagit
Kylpytynnyriä voi käyttää myös talvella. Joulu ja uusi vuosi ovat mahtavia ajankohtia nauttia paljun lämmöstä. Pakkasrajaa paljun käytölle ei ole. Nykyaikaisen, ulkopuolisella kamiinalla varustetun kylpytynnyrin lämmittäminen ei ole talvella sen haasteellisempaa kuin kesälläkään. Allas täytetään normaalisti vedellä, puut ja sytykkeet laitetaan tulipesään ja sen jälkeen sytytetään tuli.
Metsäretken päätteeksi ahkera kerääjä voikin hyvillä mielillä nauttia rentouttavasta kylvystä paljussa, hellien kipeitä jäseniään ja muistellen päivän komeaa saalista.

 

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita, asiakkaitamme ja Kirami Oy:n omaa henkilökuntaa kuluneesta vuodesta 2018!

Toivotamme kaikille riemukasta ja onnellista uutta vuotta 2019!

 

Kirami Oy

Tagit
Toukokuu on vihdoin saapunut juhlapyhäpäivineen ja on aika nauttia niistä. Joten miksi emme juhlisi vappua poikkeavalla tavalla, lepäämällä puulämmitteisessä kylpytynnyrissä?
Tagit
Ystävänpäiväterveiset romanttisesta Ranskasta. Olethan valmis vastaanottamaan uskomattoman illan lumoavan tulen ja lämpimän veden äärellä. 
Tagit
Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita, asiakkaitamme ja Kirami Oy:n omaa henkilökuntaa kuluneesta vuodesta 2017! Toivotamme kaikille riemukasta ja onnellista uutta vuotta 2018!
Tagit
Mitä Suomen juhannus pitää sisällään? Meille suomalaisille juhannus on keskikesän, valoisan ja yöttömän yön juhla. Lue lisää juhannuksesta ja paljuilusta!
Tagit