Sponsorointi

Tulevana talvena Lylynperä tähtää maailmancupin kilpailuihin ja SM-hiihtoihin. Kisojen välissä hän rentoutuu Kiramin paljussa. Lue lisää hiihtäjän kuulumisia.
Keksijä Janne Käpylehto seilasi Kiramin kylpytynnyrissä Helsingistä Tallinnaan. Mukana matkalla oli myös Ville Haapasalo. Lue, miten palju selviytyi matkasta.
Kiramin kevään/kesän uudet paljumallit kuvattiin Rymättylässä 16.6.2019 kesäisissä olosuhteissa. Kiramin omien tuotteiden rinnalla kuvauksia sponsoroivat useat yritykset huipputuotteillaan tai palveluillaan. Lue lisää!
Kiramin kylpytynnyrit ovat esillä Peurungassa saunanlämmityksen MM-kisoissa 6. heinäkuuta. Tule tutustumaan ja kokeilemaan paljuja tapahtuman messualueelle.
Kirami haluaa olla mukana myös vuonna 2018 antamassa joulumieltä vähävaraisille perheille ja ennaltaehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Jo kolmantena vuonna peräkkäin Kirami tukee Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry Tampereen toimintaa.
Tagit
VaLePan lehtopalloilijat saivat kuningasidean – valmistetaan oma Kirami-palju hinnalla millä hyvänsä. Riittivätkö taitavien pelaajien taidot paljun valmistamiseen? Lue lisää Kiramin blogista!
Tagit
Kirami haluaa olla mukana antamassa joulumieltä vähävaraisille perheille ja ennaltaehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Jo toisena vuonna peräkkäin Kirami tukee Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry Tampereen toimintaa. Hope on sitoutumaton yhdistys, joka kerää tavara- ja vaatelahjoituksia vähävaraisille lapsille ja nuorille, tukee heitä harrastuksissa ja tarjoaa vapaa-ajan elämyksiä.
Tagit
Meillä oli edessä joko paljun tai porealtaan hankkiminen, mutta päädyimme paljuun. Se on lapsille mukavampi, kun siinä on tilaa vaikka pulikoida. Lue lisää!
VaLePan valinta yhteistyökumppaniksemme oli hyvin luonnollista: halusimme tukea oman paikkakunnan joukkuetta ja tuttuja pelaajia, kertoo Kiramin myyntipäällikkö Kalle Pakkala.
Tagit
Katri Lylynperä on nuori 23-vuotias lahjakas, reipas ja positiivinen Vammalassa syntynyt maastohiihtäjä. Tällä hetkellä hän asuu Vuokatissa parempien harjoitteluolosuhteiden vuoksi. Vammalassa, nykyisessä Sastamalassa, lapsuudenkodissaan hän käy mahdollisuuksien mukaan tapaamassa perhettään ja ystäviään.