Helppoa vesihygieniaa

Paljuja koskevista kysymyksistä useat liittyvät kylpytynnyrin veden puhtauteen ja monella tuntuu olevan harhaluulo, että vesihygieniasta huolehtiminen olisi jotenkin vaivalloista. Todellisuudessa kylpyveden puhtaana pitäminen on hyvän ohjeistuksen avulla varsin helppoa.
Paljun hygienia
Hyvät neuvot

Valmistele kylpytynnyri tulevaa talvea varten

Laittaessaan kesämökkiä talviteloille moni miettii, mitä tehdä paljulle. Lue ohjeet, kuinka toimit, jos pidät talvitauon tai jos jatkat kylpemistä ympäri vuoden.
Kylpytynnyri
Hyvät neuvot

Osta palju vaivattomasti

Hanki kylpytynnyri Kiramilta! Meiltä saat laadukkaat paljut sekä lisätarvikkeet. 3D-valitsimen avulla löydät sopivan paljumallin ja sille paikan pihaltasi.
Hyvät neuvot

Mihin palju kannattaa pihalla sijoittaa?

Katso vinkit paljun sijoitteluun pihamaalla ja tutustu upeisiin lisätarvikkeisiin, jotka somistavat kylpytynnyrin ympäristöä ja kruunaavat kylpyhetken.
Hyvät neuvot
Kylpytynnyri

Lahjaideat: Tuunaa paljukokemus

Paranna paljukokemusta kylpyvarusteilla tai anna niitä innokkaalle kylpijälle lahjaksi. Katso parhaat vinkkimme lisämukavuuksista ja tynnyrin tuunauksesta.
Hyvät neuvot
Kylpytynnyri

Kierrätä käytetty paljusi oikein

Toimivan kylpytynnyrin voi antaa tai myydä eteenpäin. Kaikki paljussa olevat materiaalit voidaan myös kierrättää, jos paljulle ei enää ole käyttöä. Lue, miten!
Kylpytynnyri
Hyvät neuvot

Kamiina lämmittää paljun kylpyveden

Kiramilla on kylpyveden lämmittämiseen useita puulämmitteisiä kamiinoita sekä sähköllä toimiva Tubtainer, jossa on myös suodatin. Lue lisää lämmittimistä!
Kylpytynnyri
Hyvät neuvot

Kuinka valitset sopivan paljun?

Paljun valinnassa kannattaa muistaa muutama käytännöllinen perusasia: tuleeko palju omalle pihalle vai mökkikäyttöön, ja ketkä sitä käyttävät. Loput valintaan vaikuttavat seikat ovat lähinnä makukysymyksiä.
Kylpytynnyri
Hyvät neuvot

Palju puhtaaksi ja pois talviteloilta

Kevät on monelle sitä aikaa, kun kylpytynnyri otetaan taas käyttöön. Mikäpä olisi parempi ajankohta myös tarkastuksille sekä puhdistus- ja huoltotoimenpiteille.
Kylpytynnyri
Paljun hygienia
Hyvät neuvot