Kirami                 Tiedote  31.5.2022

 

Sauna, lounge, pukukoppi ja terassit muodostavat täydellisen yhdistelmän piha-alueelle

 

Tiedote 08.12.2021

Kirami FinVision -sauna Nordic misty tuo spa-tunnelman kotipihalle

 

Almost Heaven Saunas tuo Kiramin paljuja Yhdysvaltojen markkinoille. Lue enemmän Pohjois-Amerikan sauna- ja kylpykulttuurista!

 

Hyvä Kiramin asiakas, haluamme kertoa teille tänään julkistetusta uutisesta:
Harvia on 28.5.2021 allekirjoittanut ja toteuttanut sopimuksen Kirami Oy:n ostamisesta. Kirami on Suomen johtava kylpytynnyrivalmistaja ja puulämmitteisten kylpytynnyreiden edelläkävijä kansainvälisesti. Yrityskauppa täydentää hyvin Harvian sauna- ja spa-ratkaisujen valikoimaa ja vahvistaa Harvian johtavaa asemaa maailmanlaajuisena saunomisen ja saunakokemuksen brändinä.

Tagit
20-vuotista taivaltaan juhliva Kirami tuo markkinoille uniikin sauna- ja paljupaketin. Jatkossa yritys panostaa paljujen lisäksi saunoihin. Lue lisää.

 

Kirami Sauna Factory | FinVision sauna
Kirami Sauna Factory: Kari Suutarinen rakentamassa FinViosion saunaa

 

Kirami Oy on perustanut sisaryhtiön Kirami Ab:n Ruotsiin helmikuun 2020 alussa. Yrityksen toimitusjohtajana aloitti Eric Wennerholm, joka siirtyi Wentor Ab:sta Kiramin palvelukseen.
Tagit
Chill-kylpytynnyri on laadukas ja edullinen vaihtoehto pienelle perheelle tai pihoille, joissa tilaa on rajallisesti. Lue tuotteesta lisää blogistamme.

Tiedote 6.8.2019

 

Uusi Chill - rento palju pienelle porukalle

 

Euroopan suurin paljuvalmistaja, kotimainen Kirami tuo markkinoille uuden kylpytynnyrin, joka on omiaan pienen kylpyporukan tai perheen tarpeisiin. Edullinen Original Chill haastaa halpatuontipaljut hinnallaan ja laadullaan. Chill on täydellinen vaihtoehto pihoille, joissa tilaa on rajoitetusti.

 

Tagit

 

Kevätmessuilla voi tutustua valmiina moduulina toimitettavaan FinVision-saunaan