Tiedotteet

Kirami Oy

Tiedote 3.3.2021

Lähes kaikki saunat menevät vientimarkkinoille

 

Tagit

Kirami kaipaa lisää vienti- ja logistiikkaosaajia uuteen vientikonttoriinsa

 

Maailman suurin paljuvalmistaja Kirami Oy on avannut vientikonttorin Turkuun. Telakkarannan uusissa toimitiloissa työskentelee tällä hetkellä viisi henkilöä, mutta tarkoitus on työllistää lisää viennin ja logistiikan ammattilaisia. Kiramin paljuista jo yli 40 prosenttia menee vientiin.

 

Ajatus Kiramin vientikonttorin perustamisesta Turkuun kypsyi viime vuoden puolella.

Tagit

Mediatiedote 

 

Maailman suurin kylpytynnyreiden valmistaja Kirami Oy on onnistunut kasvattamaan kotimaan myyntiään puolitoistakertaiseksi viime kesän vastaavaan aikaan verrattuna. Vienti vetää vielä paremmin: myynti ulkomaille on kasvanut 250 prosentilla viime vuodesta. Kasvun ansiosta Kirami on työllistänyt tänä kesänä kymmeniä muista yrityksistä lomautetuiksi joutuneita sekä opiskelijoita.

 

Kirami Oy on perustanut sisaryhtiön Kirami Ab:n Ruotsiin helmikuun 2020 alussa. Kirami Ab vahvistaa Kiramin toimintaa ja yhteistyötä Ruotsin jälleenmyyjien kanssa. Yrityksen toimitusjohtajana aloitti Eric Wennerholm, joka siirtyi Wentor Ab:sta Kiramin palvelukseen.
Tagit
Puulämmitteisiä kylpytynnyreitä valmistava Kirami Oy on liittynyt Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseneksi. Saksan paljumarkkinoiden kehittäminen on yksi yrityksen strategisista painopistealueista.
Tagit
Kotimainen kylpytynnyrivalmistaja Kirami on julkaissut tällä viikolla uudenlaisen 3D-sovelluksen, jonka avulla asiakas voi koota itselleen mieluisan kylpytynnyrin eri koko-, malli- ja materiaalivaihtoehdoista ja sijoittaa sen virtuaalisesti omalle pihalleen. Maksuton sovellus havainnollistaa, miltä palju tulisi todellisuudessa sijoituspaikassaan näyttämään. Sovellus toimii Android- ja iOs-laitteissa. Kirami on Euroopan suurin paljujen valmistaja.
Tagit

11.4.2018, 14:33

Kotimainen Kirami tuo markkinoille uutuusaltaan, jossa yhdistyvät paljun ja uima-altaan parhaat puolet. Grandy-minipool on tavallista paljua merkittävästi isompi, mutta mahtuu silti pienemmälle pihalle tai terassille. Uuden Tubtainer-ylläpitoyksikön avulla paljun voi pitää uintilämpöisenä ympäri vuorokauden ja veden puhtaana pitkään.

Tagit

 

Valaistu palju luo erityistä tunnelmaa kylpyhetkiin ja ohjaa pimeässä luokseen. Turvallinen, värikäs valaistus saadaan aikaan LED-valoilla, jotka kuultavat kylpytynnyrin sisäaltaan läpi.

 

Kirami on ainoana valmistajana tuonut markkinoille sisältäpäin valaistut kylpytynnyrit. Lisävarusteena saatava LED-valaistusjärjestelmä valaisee paljun allasosan, jonka läpikuultavan materiaalin läpi valo hohtaa.

Tagit
Kymmenet tuhannet suomalaiset nauttivat kesällä kylpytynnyrin veden ja lämmön rentouttavasta vaikutuksesta. Jotta nautinto olisi täydellinen, paljun puhdistuksesta ja hygieniasta kannattaa huolehtia hyvin. Se on helppoa ja nopeaa muutaman yksinkertaisen vinkin avulla.
Tagit
Kotimaisen Kiramin uutuus Freedom-ulkotuli & grilli on valmistettu Suomen vaihtelevat säät kestävästä Corten-teräksestä. Idean isä, toimitusjohtaja Mika Rantanen halusi kehittää tuotteen, joka toimii sekä tunnelman luojana että ruuanlaittovälineenä. 
Tagit