Uutuudet

 

Kevätmessuilla voi tutustua valmiina moduulina toimitettavaan FinVision-saunaan

 

Kirami tuo markkinoille varman peruspaljun, joka on helppohoitoisuuden perikuva. Breezy sopii mökille ja kotipihaan. Lue lisää uudesta, vaivattomasta Breezystä!

Tiedote 25.3.2019

Uusi Breezy on paras peruspalju

Euroopan suurin paljuvalmistaja Kirami tuo markkinoille uuden kylpytynnyrin. Uusi tulokas laajaan valikoimaan on Original Breezy, helppohoitoinen ja varma peruspalju.

­– Halusimme luoda uuden jokamiehen paljun, josta löytyy värivaihtoehtoja moneen makuun. Aikaisemmin vastaava malli on ollut Easy, joka on ollut markkinoilla jo vuosia ja kaipasi päivitystä, kertoo Kiramin Antti Eskola.

Markkinoiden monipuolisin kaiutin WaterBass tuo tunnelmaa kotiin, töihin, matkalle, saunaan, paljuun, ulos tai ihan mihin vaan!
Tagit
Family City-paljussa kylpyvesi lämpenee sähköllä, ja suodatinjärjestelmä sekä altaan hoitoaineet pitävät veden puhtaana jopa kuukausia. Nauti vaivattomasta kylpykokemuksesta!
Olemme ylpeitä saadaksemme ilmoitaa alkavasta yhteistyöstä Leroy Merlin Ranskan kanssa. Lue lisää Leroy Merlinistä Kiramin blogista!
Kiramin valikoima täydentyy uudella, erittäin helppokäyttöisellä Tubtainer-ylläpitoyksiköllä, jonka avulla paljun voi pitää uintilämpöisenä ympäri vuorokauden ja veden puhtaana pitkään.
Grandy-minipool yhdistää paljun ja uima-altaan. Minipool on paljon tavallista paljua isompi, mutta mahtuu silti pienemmälle pihalle. Tutustu tuotteeseen!
Valssiteräksestä valmistettu Iron Monster -paistorauta toimii sekä grillinä että tulisijana. Lue lisää sivuiltamme!
Kanadan jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät ulkokäytössä 20 vuotta. Lue lisää Red Cedar -tuotteista!