Uutuudet

Markkinoiden monipuolisin kaiutin WaterBass tuo tunnelmaa kotiin, töihin, matkalle, saunaan, paljuun, ulos tai ihan mihin vaan!
Tagit
Family City-paljussa kylpyvesi lämpenee sähköllä, ja suodatinjärjestelmä sekä altaan hoitoaineet pitävät veden puhtaana jopa kuukausia. Nauti vaivattomasta kylpykokemuksesta!
Olemme ylpeitä saadaksemme ilmoitaa alkavasta yhteistyöstä Leroy Merlin Ranskan kanssa. Lue lisää Leroy Merlinistä Kiramin blogista!
Kiramin valikoima täydentyy uudella, erittäin helppokäyttöisellä Tubtainer-ylläpitoyksiköllä, jonka avulla paljun voi pitää uintilämpöisenä ympäri vuorokauden ja veden puhtaana pitkään.
Grandy-minipool yhdistää paljun ja uima-altaan. Minipool on paljon tavallista paljua isompi, mutta mahtuu silti pienemmälle pihalle. Tutustu tuotteeseen!
Valssiteräksestä valmistettu Iron Monster -paistorauta toimii sekä grillinä että tulisijana. Lue lisää sivuiltamme!
Kanadan jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät ulkokäytössä 20 vuotta. Lue lisää Red Cedar -tuotteista!
Kirami on ainoana valmistajana tuonut markkinoille sisältäpäin valaistut kylpytynnyrit. Lisävarusteena saatava kylpytynnyrin LED-valaistusjärjestelmä valaisee paljun allasosan, jonka läpikuultavan materiaalin läpi valo hohtaa.

5.4.2017, 09:30

 

Kotimainen Kirami Oy asettaa Kevätmessuille näytteille kaksi uutta kylpytynnyrimallia: Cozy L -paljun ja Family-perhepaljun. Family-palju on jo myynnissä hyvinvarustelluissa kivijalkamyymälöissä ja nettikaupoissa. Cozy L ilmestyy kauppoihin huhtikuun aikana. Kiramin tuotteet ovat esillä Helsingin Messukeskuksessa OmaMökki ja Ulkoaltaat -osastolla 7p100 torstaista lauantaihin 6.–9.4.2017.

Kotimainen Kirami Oy esittelee Kevätmessuilla kaksi toivottua allasväriä. Suosittu kylpytynnyrimalli Comfort Cozy pukeutuu nyt valkoiseen ja siniseen. Lisäksi Kirami esittelee kevään erikoisvärin, pinkin sisäaltaan, jota on saatavilla rajoitetun ajan.